2777
2789
عنوان

هنوز فکرمی‌کنم قراره بیمارستان زنگ بزنن بیاین بچتون‌ ببرین

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش حداقل یه ردی از قبرش میدادن میرفتم براش لالایی می‌خوندم

ازین فکرا نکن این قسمتو معیشت تو بود به حکمت خدا احترام بذار چاره ای جزاین نداری باید تسلیم شی برای ارامش دلت دعا کن تلاش کن مطمینن بازم بچع دار میشی گفتن این حرفا دیگه چه سودو فایده مجازاتم کنی خودتو بازچیزی عایدت نمیشه برای اتفاقی که افتادهو کاری از دستت ساخته نیس اینقد جوش نزن سوگواری نکن

دیگه ب هیچی اعتقاد ندارم چون منی که اهل نماز و قرآن نبودم تو بارداری یه لحظه قافل از خدا و نماز وقرا ...

میدونم میفهمم چقدر سخته  خدا سر کافرم  نیاره بازم خدا روشکر کن که تو بارداری یاد خدا بودی حداقل نمیگی اگ نمازمو خونده بودم شاید نمیشد اگ قران خونده بودم میموند حالا ک اینقدر حواست ب خدا بوده مطمعن باش خدا هم مصلحتتو تو این دیده .شعاری نگاه نکن حرفمو. از ته وجود میخوام بهت بگم واقعا صلاحت تو این بوده این اتفاق برا خودت و بچت بیفته خدا ک با بندش دشمنی نداره اون دنیا بعد ۱۲۰ سال  میفهمی و حالا ک ناشکری میکنی خجالت زده میشی امشب امامت حضرت مهدیه قران بخون اروم تر بشی هم تقصیر تو نبوده هم خدا دوست داره و باهات دشمن نیست منم برات دعا میکنم سال دیگه ی بچه سالم و خوشکل بیاری انشالله

کاربری دست دو نفر👧
سلام عزیزم چطوری اتفاق افتاد ؟!برامون بگو شاید دلت از سنگینی دراومداشکم سرازیر شد انشالله هر چ زودتر ...

خدددا چی بگم بچم نفس می‌کشید شیرمیخورد 

رفتم خونه حمام هفت روزگی مو‌ برم زنگ زدن تموم کرده 

خدددا چی بگم بچم نفس می‌کشید شیرمیخورد رفتم خونه حمام هفت روزگی مو‌ برم زنگ زدن تموم کرده

چرا زایمان زودرس کردی مگه چیکار میکردی اخه همه معمولا تو خونشون کار میکنن چ بسا یکی دوتا بچه مدرسه ای هم داشته باشن غذا و خوراک و پوشاکشون رو هم باید ردیف کنن

عفونت نداشتی یا کار سنگین کردی!!

۲۵ هفته یعنی هفت ماهگی 

اولین زایمانت بود !!

2810