2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چه حرفایی میزنید اصلا به نظرت این حرف و عنوان شخصیت خودتو نمیبره زیر سوال.خواهر من پیام نور خونده .دختر خالم دوستم و اتفاقا الان همه رده بالای شغلی و تحصیلی و شخصیتی هستنو اونموقع که خواهر میرفت میرفتم باهاش گاهی یدونه دانشجوی بی شخصیت ندیدم

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
چه حرفایی میزنید اصلا به نظرت این حرف و عنوان شخصیت خودتو نمیبره زیر سوال.خواهر من پیام نور خونده .د ...

خدایی بد نیس خوب بخونی 

سوال کردم ببینم محیط خوبی داره پسرای با شخصیت یا علاف 

مثلا دانشگا ازاد محیطش خوب نیس 

چی میگی عزیز خود ب خود برا خودت میجوشی

نه همه اراذل اوباشناخه این چ حرفیه؟؟؟ادم میشناسم رتبه دولتی اورد ولی چون شرایطشو نداشت مجبور شد بره ...

من چون دوس دارم شوهرم دانشجو باشه خاستم راهنمایی کنین 

نگفتم اینجوری 

2810