2777
2789
عنوان

کل تبریزی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 26 پست
اندیشه خوبه بخری ، سهند دوره ، داخل شهر الان دیگه کمتر از متری ۴۰ تومن فک نمیکنم جایی باشه ، یه سری ...

اندیشه وسایل حمل و نقل عمومی داره؟ راحت میشه رفت و آمد داشت ؟ از لحاظ امنیت اعتیاد و.. چجوره

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره باز اندیشه به نسبت بهتره ولی خب از دانشگاه دوره ها

وسایل عمل و نقل عمومی داره به سمت دانشگاه ؟ 

مثلا چند دقیقه طول می‌کشه با وسیله 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
اندیشه وسایل حمل و نقل عمومی داره؟ راحت میشه رفت و آمد داشت ؟ از لحاظ امنیت اعتیاد و.. چجوره

اره اتوبوس اینا داره ، مسیرشم اینجوریه که باید با اتوبوس یا تاکسی بیای تا نصف راه بعد ازونجام مستقیم بری تا آبرسان ، هم اتوبوس میره هم تاکسی ، خیلی جاهاش امنیتش خوبه فقط خریدنی باید حواست باشه دیگه دو سه تا مجتمع هست که اونا خوب نیستن من اسماشونو فراموش کردم ، کلا هر چی به چهارراه اندیشه نزدیک تر باشه بهتره

طرفای مارالان رو هم به نگاهی بکن شاید بتونی خونه کوچیک پیدا کنی به دانشگاهم نزدیک تره

ممنون مارالان رو شنیدم آره 

آبرسان ببین خونه کوچک تو دیوار نداشت همش ۱۰۰ متر با بالا بودن خب مثلا دو میلیارد 

چهل و پنج دقیقه با اتوبوس ، یه ربع با ماشین شخصی

آره خدارو شکر خودم ماشین دارم 

خب پس خودت ماشین داشته باشی راحته از اتوبان فوری میرسی

پس اندیشه خوبه 

عزیزم رفتم مارالان رو دیدم همش پله داشت کوچه ها !!!