2777
2789
عنوان

برای بعد از طلاقم راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 32 پست

منم میخوام  جدا بشم من نمیخوام بعد طلاق برم پیش خونوادم خونه دارم . ولی کار ندارم منم یه لیسانس دارم . یه دوره اموزشی ثبت نام کردم اگه قبول بشم میرم دنبال کار ولی ۲ ماه دیگه مونده تا کلاس تموم بشه میخوام الان یه کار پیدا کنم نمیدونم کجا برم دنبال کار تا الانم کار نکردم یه کم از محیط کار میترسم بنظر شما کاریابی ها بهشون اعتماد هست برم دنبال کار؟

اول یه خونه برای خودت اجاره کن

خونه خیلی گرونه تو اهواز. حس میکنم نمی ارزه پول به اون با ارزشی رو بدم به خونه ولی باید یه سرپناه داشته باشم چون مامانم اینا شهرستانن و خونشون رام نمیدن مطمئنا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم میخوام جدا بشم من نمیخوام بعد طلاق برم پیش خونوادم خونه دارم . ولی کار ندارم منم یه لیسانس دارم ...

خیلی احتیاط کنین عزیزم. مثلا گفتن آدرسمون فلان جاس برا مصاحبه بیاین تحقیق کنین ببینید اونجا سر و صاحاب داره یا نه یا یکی رو با خودتون ببرید

آگهی های کاریابی دیوار رو من هرروز چک میکنم

2805

طلاق همیشه به معنای تموم شدن زندگی نی خانم 

گاهی جدایی میتونه یه شروع باشه واسه یه زندگی جدید 

خب با این وضع موجود 

اگه میشه با خانواده زندگی کنین که هیچ وگرنه اول نیاز به یه خونه دارین که باید به فکرش باشین و اگه مقدار مهریه تون کفاف خرید یه آپارتمان رو به اضافه استفاده از مابقی ش رو میده حتما اینکار رو بکنین 

بعد حتما رو ادامه تحصیل زوم کنین 

و لابلا دنبال یه شغل پاره وقت باشین 

سعی کنین ذهنتون رو مشوش نکنین خانم و وقت خالی نداشته باشین 

ورزش دورهمی هرچی که میدونین علاقه دارین 

مثلا گرمی هست یا چه جوری؟ چقدر پول میخواد یه شمش؟

از نیم سوت داره بستگی به برندی داره که میخری برند سوییسی داره گرونه و معتبر و برند نارسیس و برند خانه طلا تهران هم خوبه قیمت هم قیمت طلا خام ی کوچولو گرونتر 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
پول مهریه رو سرمایه گذاری کنید الان زمان شمش طلا خریدنه و اینکه ی مقدار خیلی کم در حد ۲۰میلیون بورس ...

خودم قصد دارم یه خونه در حد 50متر بخرم برا خودم و یه خونه متراز بالا بگیرم بدم اجاره که دیگه نیاز نباشه کار کنم و فقط درسمو بخونم برم برا وکالت انشالله

اگه از پولم بمونه میخواد ترید یاد بگیرم بزارم تو رمز ارز

طلاق همیشه به معنای تموم شدن زندگی نی خانم گاهی جدایی میتونه یه شروع باشه واسه یه زندگی جدید خب با ا ...

تحصیل و کار همزمان میتونم؟ من خداروشکر خانوادم یه لطف در حقم کردن سر مهریه سختگیری کردن میتونم دو تا خونه بگیرم یکیشو بدم اجاره که نیاز نباشه کار کنم

خودم قصد دارم یه خونه در حد 50متر بخرم برا خودم و یه خونه متراز بالا بگیرم بدم اجاره که دیگه نیاز نب ...

خوب مبلغ پول اگه اینقدر زیاده کار خوبی میکنید اگه بتونید ۳تا خونه کوچیک بخرید و اینکه اصلا ترید رو بهتون پیشنهاد نمیکنم برادر من یکسال دوره دید و کلاس رفت آخر هم هیچی فقط ضرر داد هر چقدر هم صرافی مطمئن باشه بازم توش شیطنت میکنن و فقط میشه ضرر از من به شما نصیحت این کار رو نکنید 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
تحصیل و کار همزمان میتونم؟ من خداروشکر خانوادم یه لطف در حقم کردن سر مهریه سختگیری کردن میتونم دو تا ...

بله میتونین خانم 

نیاز نی کار سختی باشه و زمان زیادی صرف کنین 

سعی کنین کاری که میخاین انجام بدین مرتبط با مدرک تحصیلی تون باشه و بشه یه رزومه واسه آینده تون و وقتی مدرک گرفتین 

خیلی هم عالی 👌 👌 👌 

پس خرید خونه و بعدش استفاده از مابقی پول 

من آدم ریسکی نیستم ولی فکر میکردم خیلی پرسود میشه بی.ت کوین و اینا

تجربه برادر من فقط ضرر بود که بهتون گفتم و اینکه اگه برای بلند مدت میخواید سرمایه گذاری کنید بهتون گفتم ی مقدار کم بورس بخرید و بقیه پول هم که خودتون گفتید خونه میخرید فقط ی نصیحت برادرانه بهتون میکنم خیلی حواستون باشه بابت پولی که بهتون میرسه خیلی مراقب باشید الکی از دست نره 

تجربه برادر من فقط ضرر بود که بهتون گفتم و اینکه اگه برای بلند مدت میخواید سرمایه گذاری کنید بهتون گ ...

خودمم خیلی میترسم تا حالا از این پولا به حسابم نیومده 

از چندین نفر متخصص این زمینه میخوام کمک بگیرم که هدر نره

خودمم خیلی میترسم تا حالا از این پولا به حسابم نیومده از چندین نفر متخصص این زمینه میخوام کمک بگیرم ...

اتفاقا اصلا از کسی مشاوره نگیرید حتی خانواده چون هر کسی برای خودش میخواد چاله بکنه همون حرفی که زدید منطقیه فقط خونه بخرید به کسی هم نگید که پول رو گرفتید دنبال خوته بگردید و بخرید این بهترینه ی مبلغ خیلی کم هم چند جای دیگه سرمایه گذاری کنید بیشتر پول رو خونه بخرید 

اتفاقا اصلا از کسی مشاوره نگیرید حتی خانواده چون هر کسی برای خودش میخواد چاله بکنه همون حرفی که زدید ...

اهل بازار نیستم اما توی چند سال گذشته قیمت طلا و ماشین و ارز نوسان داشتن و بالا پایین شدن اما تنها چیزی که فقط تو سربالایی بود قیمت زمین و خونه بود که هیچوقت ندیدم زیاد بریزه

ممنون از راهنماییتون واقعا

2810