2777
2789
عنوان

برای بعد از طلاقم راهنمایی میخوام

273 بازدید | 32 پست

من و شوهرم توافقی داریم جدا میشیم من حمایت خانواده رو ندارم لطفا بگید بعد از عقد چجوری زندگیمو جمع و جور کنم مهریه م تعدادش اوکیه چجوری مدیریتش کنم که هدر نرفته باشه. دوس ندارم خرجمو مامان بابام بدن

کار و خونه و ماشین ندارم مدرکم کارشناسیه حقوقه قصد ادامه تحصیل دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

پول مهریه رو سرمایه گذاری کنید الان زمان شمش طلا خریدنه و اینکه ی مقدار خیلی کم در حد ۲۰میلیون بورس بخرید برای سرمایه گذاری بلند مدت و سعی کنید چند جلسه مشاور برید و سریعا ی شغل پیدا کنید و ی باشگاه هم برید برای روحیتون خوبه ی مدت هم اصلا توی رابطه نرید با کسی تا اوضاع روحیتون بهتر بشه

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
شمش طلا سودش مگه چه جوریه ؟؟

هر زمان که طلا گرون بشه اونم گرون میشه کارمزد نداره خرید و فروش راحت همه جا هم اعتبار داره و اینکه ۲۴عیار هم هست سود معقولی داره نوسان کمی داره

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
2810