2777
2789
عنوان

اگر سوالی درباره یادگیری و یا سطح زبان انگلیسی دارید میتونید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 38 پست
اها ببین اینجا مهم هس ک اون یک ساعتی ک میخای وقت بزاری روی ی چ اسکیلی هس؟روی مکالمه یا گرامر و یا... ...

ضعفم راستش توی مکالمه‌اس ، خیلی ضعف دارم یعنی

درکل بخوام هم برای باقی چیزا وقت بذارم و هم بیشتر تمرکزم روی مکالمه باشه ، تا چند وقت میتونم اوکی بشم؟!

و اگه به صورت خودخوان خواستم بخونم از چه کتابی پیشنهاد میکنید استفاده کنم؟

ضعفم راستش توی مکالمه‌اس ، خیلی ضعف دارم یعنیدرکل بخوام هم برای باقی چیزا وقت بذارم و هم بیشتر تمرکز ...

خب مهم ترین اسکیل مکالمس 

ازکتابای ۵۰۴، englisg grammar in use,top notch

استفاده کنید 

اگرم بخام پیشنهاد بدم ک نخصصی تر یادبگیرید میتونید تو کلاسای انلاین ما شرکت کنید که فقط روی توانایی مکالمتون کاربشه

سلام من معلم زبان انگلیسی هستم،ماکلاس های انلاین انگلیسی داریم ، کانال انگلیسی ما در تلگرام با بیش از۴۰۰۰زبان اموز 👇🏻teaching_english_vip@

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزینه کلاسا رو بفرمایید لطفاً

عزیزم کلاسای ما کاملا دراختیار زبان اموز هس

هرروز و ساعتی ک بخاید برگزار میشه

تعداد جلساتتون درهفته هم مطابق نظرخودتون هس 

براتون جلسه ای ۶۵حساب میکنیم 

سلام من معلم زبان انگلیسی هستم،ماکلاس های انلاین انگلیسی داریم ، کانال انگلیسی ما در تلگرام با بیش از۴۰۰۰زبان اموز 👇🏻teaching_english_vip@
ببین اگر برای مهاجرت و مسافرت میخای مکالمه کار کن و در کنار گش کلمه اما اگر فقط برای تقویت سطح میخای ...

ممنونم🤍

مـاه مثل خورشیـב نیسـت وقتـے نگـاش میـکنـے چشمـات בرב نمیگیـرہ محـوش میشـے🌜✨️

۸سالشه

خب سنی خوبیه بنظرم حتما ببرش تا شروع بشه براش