2777
2789

من معلم زبان انگلیسی هستم 

که کانالی با ۴۰۰۰زبان اموز در تلگرام دارم 

لینکش داخل امضام گذاشتم 

ما کلاسای انلاین و خصوصی زبان انگلیسی داریم(تمام سطح و سنین)

میتونید هرسوالی درباره زبان انگلیسی دارید بپرسید

ایدی تلگرامم میزارم براتون اگر خاستید اونجا پیامم بدین:

moh_dsee@

سلام من معلم زبان انگلیسی هستم،ماکلاس های انلاین انگلیسی داریم ، کانال انگلیسی ما در تلگرام با بیش از۴۰۰۰زبان اموز 👇🏻teaching_english_vip@

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام میشه اینجا سوال بپرسم

بفرمایید

سلام من معلم زبان انگلیسی هستم،ماکلاس های انلاین انگلیسی داریم ، کانال انگلیسی ما در تلگرام با بیش از۴۰۰۰زبان اموز 👇🏻teaching_english_vip@
سلامم توی چه مدت زمانی میشه آیتلس گرفت؟

سلام گلم 

سطح زبانت چجوره

برای مهاجرت باید دقیقا زبانمو چیکار‌کنم ؟ کلاس عمومی برم مدرک بگیرم؟

مهاجرت اگر ب مبنای تحصیلی میخای بری بله مدرک داشته باشی بهتره

اما اگر فقط میخای زبانت خوب باشه 

کلاسای خصوصی انلاین برو 

و بیش ترهم مکالمه کارکن

بچه مون از کی بزاریم زبان انگلیسی یاد بگیره

عزیزم چندسالشونه؟

بفرمایید

من انگلیسی تقریبا صفرم میخام خودخوان شروع کنم باید از کجا شروع کنم اول لغت حفظ کنم یا گرامر تمرین کنم یا هردو باهم؟ 

مـاه مثل خورشیـב نیسـت وقتـے نگـاش میـکنـے چشمـات בرב نمیگیـرہ محـوش میشـے🌜✨️

زبان ضعیفه برای نهایی میخام قوی شم زبان نیافتاده به خاطر تقلب از رفیقم بود

عزیزم میتونی تو کلاسای انلاین ما شرکت کنی 

هزینشم کم هس 

نگران نباش چون کلاسا خصوصیه سریع یادمیگیری

2810