2777
2789

تروخدا بگید بعد سقط چند وقت خونریزی داشتین؟ 

من هفت روز پیش سقط داشتم بارداریم پوچ بود و فقط یه ساک کامل ازم خارج شد حالا بعد هفت روز هنوز خونریزی دارم و رنگش قرمزه ، البته خیلیییی کم شده ولی خودمو چک میکنم داخل مجرا خون هست 

از دست مردای سایت مجبورم کتابی و سربسته بحرفم 😑

لطفا کسی تجربه ای داره بگه دعاش میکنم 

حسبی الله ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تجربه مشابه ای ندارم عزیزم وگرنه خوشحال میشدم کمکت کنم🌸🌸

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

منم 4روزه سقط کردم عزیزم🖤🥺

من بچم.تو شکمم فوت شده تو تو12هفته🖤

تا دیروز خون ریزیم.کم.بود از دیروز زیاد شده

فک.میکنم.بخاطر.کاچیو داروگیاهی هایی.ک.مامانم.میده  خون ریزیم بیشتر شده

شما دردم.داری؟من بعضی وقتا خیلی دردای شدیدی.میگیره کمرمو زیر شکمم و لگنم

🖤💔🙂

من هشت هفته سقط شد تا یک هفته خون ریزی داشتم چیزای گرم بخور خودتو حسابی تقویت کن کمرتم با شالی چیزی ببند من این کارا رو نکردم از پارسال که سقط کردم مدام کمر دردم 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
منم 4روزه سقط کردم عزیزم🖤🥺من بچم.تو شکمم فوت شده تو تو12هفته🖤تا دیروز خون ریزیم.کم.بود از دیروز ز ...

آره درد پریودی دارم گاهی اول زیاد بود چند روز نداشتم امروز یکم دارم ولی من فقط ساک بارداری بود که دفعش کردم

چیزای گرم نخور وگرنه خونریزیت افتضاح میشه

من اصلا دمنوش نمیخورم

تو وقتی بچت  سقط شد دیدیش؟؟ یا کورتاژ شدی؟ 

حسبی الله ❤
من هشت هفته سقط شد تا یک هفته خون ریزی داشتم چیزای گرم بخور خودتو حسابی تقویت کن کمرتم با شالی چیزی ...

مطمئنی باید چیزای گرم بخورم؟؟ آخه گرمی جات که خون ریزیو زیاد میکنه

حسبی الله ❤
آره درد پریودی دارم گاهی اول زیاد بود چند روز نداشتم امروز یکم دارم ولی من فقط ساک بارداری بود که دف ...

اها نه.من.بچم.کامل بود 12هفته بودم

خب.میگن چون سقط با زایمان فرقی نداره زاج حساب.میشیم باید گرمیانه بخوریم ک اگ لخته ای جیزی مونده دفع بشه

نه طبیعی بود ولی ندیدمش دلشو نداشتم مامانم.دیدش من همینجوریش دارم دق میکنم همش دارم گریه میکنم اگ میدیدمش ک صددرصد میمردم🥺🖤

خیلییی سخت بود خیلییی  درد زایمان طبیعیو کشیدم ولی الکی🥺🖤😭

🖤💔🙂