2777
2789
عنوان

فک نکنم کسی اندازه من تغییر کرده باشه عکس قبل وبعد رو میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 89 پست
وای پراممم من بچگی سبزه بودم الان ب طور چشمگیرترین سفید شدم 😂😂😂

من بس تو آفتاب رفته بودم ینطوری شدم 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا رو ول کن اسی راز موهاتو بگو چیکار میکنی واسشون انقدر پر پشت؟

ژنتیک هست 

حتی شونه هم نمی کنم 

ولی وسط سرم یه کچلی کوچیک دارم 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 
من کلا پوست بدنم سبزه بو از ۱۳ ۱۴ سالگی ب بعد سفید شدم خیلی زیاد

😂مگه میشه 

کو عکسا

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

دماغت رو عمل کنی بازم خیلی تغییر میکنی

آره باید عمل کنم 

خانواده مخالف صدرصد هستن

کو عکسا

صبر کن دوباره بدارم 

صبر کن دوباره بدارم

باش

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

من ک تاپیک قبل و بعد زدم هیچکس نیومد

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

قشنگی اسی

ممنونم

2810