2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

همون اول ازمایش خون بارداری بدی

عدد بتا خیلی بالا باشه معلوم میکنه

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
اره از سونوقلب مشخص میشهمنم استراحتم😑

😂فامیلمون گفته بود استراحت مطلق حتی حموم نرفته بود 

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

در هفتاد درصد موارد توی اولین سونوگرافی مشخص میشه 

به خصوص اگر دو ساک بارداری وجود داشته باشه و در دو کیسه جدا رشد کنند 

در سی در صد موارد ممکنه همون اول مشخص نشه که غالبا شامل دوقلویی هایی میشه که توی یک ساک هستند و بعد از  تشکیل قلب و ضربان قلب شون  میشه تشخیص داد که دوقلو هستند 

اما در بیشتر موارد از اول میشه تشخیص داد که دوقلو هستند 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
اخی😂😂😂 منم فقط حمام ودسشویی میرم ور....خیلی سطحی وکم

والا سخته

امیدوارم به سلامتی و خوشی بچه هات به دنیا بیان😍

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

برای من همون سونوی قلب مشخص شد،،دوقلو های همسان شاید دیر مشخص بشن ولی ناهمسان همون اول مشخص میشه.

استراحت مطلقم بستگی به وضعیت خودت داره.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

شرایطتتون چطوره؟چند هفته ای

همسانن تا یه کم حتی توخونه راه برم

دردمیگیره شکم وکمرو پهلو و......

وزنمم همش داره میاد پایین دیشب

دکتربودم گفت بیشتربخودت برس 

اینجوری بخای پیش بری رشد

جنینات متوقف میشه یه خانم گرفتم

مراقبمه صبح تاشب که همسرم نیست

هیچ کاری نمیکنم توخونه ۹هفته م

2810