2777
2789
عنوان

دیگه حسی به شوهرم ندارم

466 بازدید | 16 پست

انقدر سخت گرفت و باهام دعوا کرد منی ک همه کار میکردم دوسم داشته باشه حالا خودم دیگه دوسش ندارم از رابطه جنسی متنفر شدم کی میرع کی میاد چیکارمیکنه اصلا برام مهم نیس

مقصره... حق داری... واقعا بعضی مردها تا هر جا میتونن از زورشون استفاده میکنن که تو زندگی حرف حرف خودشون باشه... متاسفم گلم

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم الان چند وقته همین حس رو به شوهرم دارم... زنی که توسط شوهرش نادیده گرفته میشه و درک نمیشه آخرش از همه چی دلزده و سرد میشه حالا شوهر من یهاخلاق گند دیگه ای هم که داره اینه که جلو خانواده اش صداشو رو من بلند میکنه یا یه حرفی میزنه که خجالت بکشم امروز دیگه تصمیم گرفتم یه مدت ازش فاصله بگیرم انگار که اصلا وجود نداره

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....
منم الان چند وقته همین حس رو به شوهرم دارم... زنی که توسط شوهرش نادیده گرفته میشه و درک نمیشه آخرش ا ...

چرا عزیزم فاصله بگیری برعکس محکم بچسب به زندگیت و زندگیت رو حفظش کن فاصله بگیری خدایی نکرده خیانت نکنه بهت؟

سلامتی و خوشبختی دخترم
منم الان چند وقته همین حس رو به شوهرم دارم... زنی که توسط شوهرش نادیده گرفته میشه و درک نمیشه آخرش ا ...

تا حدی خودتون مقصرید

چرا همه زندگیتونو خلاصه میکنید تو شوهرتون که توجه بهتون نکرد بریزید بهم و بعد یه مدت سرد شید؟ 

برای خودتون مستقل و ازاد زندگی کنید، غیر قابل پیشبینی نباشید حتی گاهی دم دست هم نباشید 

آدما (مرد و زنم نداره) کساییکه همیشه جلوی چشمشون و اماده به خدمت رسانی هستن و نمیبینن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چرا عزیزم فاصله بگیری برعکس محکم بچسب به زندگیت و زندگیت رو حفظش کن فاصله بگیری خدایی نکرده خیانت نک ...

با ۲تا بچه نمیتونم جدا شم اما حداقل میخوام سعی کنم که حرمتم حفظ شه نمیشه که جلو خانواده اش به من بی احترامی کنه بعد منم مثل احمقا شب بهش سرویس بدم انگار که اتفاقی نیفتاده یه مدت نمیخوام حتی یک کلمه باهاش حرف بزنم تا از لحاظ روحی یکم به ثبات برسم ‌‌‌خاک بر سر من با این انتخاب عنم نه قیافه داره نه اخلاق داره و نه پول حتی احساس هم نداره نمیدونم دلم به چیه این زندگی خوشه

تا حدی خودتون مقصریدچرا همه زندگیتونو خلاصه میکنید تو شوهرتون که توجه بهتون نکرد بریزید بهم و بعد یه ...

همه ازدواج میکنن که توسط شریک زندگیشون درک بشن بهشون توجه بشه محبت دریافت کنن دوست داشته بشن حتی همون خانومای مستقلی که شما میگین هم از زندگی مشترک همینا رو میخوان

با ۲تا بچه نمیتونم جدا شم اما حداقل میخوام سعی کنم که حرمتم حفظ شه نمیشه که جلو خانواده اش به من بی ...

عزیزم فدات شم چرا اینو میگی گل برسرت 

خوب باید یکم زرنگی کنی تا زندگیت نپاشه خدایی نکرده حالا خودت بهتر موقعیت و اخلاق شوهرت رو میدونی. ایشاا... که خوش باشین کنار همدیگه

سلامتی و خوشبختی دخترم
2810