2777
2789
عنوان

بیمارستان میلاد

117 بازدید | 14 پست

من آخرای  هفته۳۸بارداریمه بچه اولمه،، و از دوهفته پیش اونجا پرونده تشکیل دادم..دیروز تپش قلب داشتم با شوهرم رفتیم اورژانس و فرستادن پزشک اورژانس ببینتم .با بداخلاقی گفتن لباسات دربیار بخواب معاینه کنیم همچین یهو دستش فرو کرد دکتره که جیغ زدم آخه خیلی در داشت لباس زیرم شد پر خون 😞بعد ماما و دکتره  پاچم گرفتن ،دکتره گفت چطور میخوای طبیعی بچه بیاری؟

ماماهه گفت اگه اومدی اینجا سزارین بشی از این خبرا نیست،برو جای دیگه و هر مشکلی هم داری فقط طبیعی باید بیاری.

پرسیدم بی حسی اسپاینال میزنید حین زایمان طبیعی که شوهرم الان رضایت بده؟پریدن بهم و گفتن خانم پاشو برو هروقت دردت گرفت بیا ،بی حسی هم نه نمی‌زنیم ،باید اول دردت شروع شه و اگه پزشک صلاح بدونه میزنه ،،وای خیلی استرس دارم یروز تا حالا،،حداقل اگه از الان مطمئن بودم که بی حسی  اسپاینال برام میزنن ترسم کم میشد از زایمان😪🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیین اختیارت با دکترته. باید قبلش با دکتر هماهنگ بشی ک چجوری میخوای دنیا بیاری بعد بری بیمارستان

دکتر ب دوستم گفته بود بگو بچه مدفوع دفن کرده فوری سزارین میکنیم. همینم شد.البته دکتر پول بیشتری میگیره.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

میگی گفته تازه اگ صلاح بدونه.عزیزم دیگ همینه فک کردی اونام مث خودتو دور اطرافیانن ناز بکشنو مواظب باشن اینا روزی چن تا ازاین موردا دارن دیگ حوصله ای آی ندارن.ماها این راهها رو رفتیم تازه از یکی بیشتر،انشالله ک سالم صحیح بیاد تو بغلت

ببین جای دولتی همینه اصلا اعصاب ندارن 

ولی اگه طلا داری بفروش برو یه جایی سزارین شو من خودم ۹ساعت دردطبیعی کشیدم ولی نتونستم آخرم سزارین شدم ولی اگه داری برو نیمه خصوصی بخدا ارزش داره طلا بفروشی پدر آدم درمیاد

من تازه کیسه ابمم پاره شده بود توبیمارستان خوبی بودم 

اگ پولشو داری برو سزارین بقران خیلی راحته پمپ درد میگیری دیگ اصلا اصلا درد نمیکشی

سزارین بعد اینکه بچه دنیا اومد اثر بی حسی رفت دهن آدم صاف میشه تا ۱ ماه.

ولی طبیعی چند ساعت درد میکشی بعدش ک بچه اومد بیرون دردت ساکت میشه.

حالا چرا همتون تشویقش کردید به زایمان سزارین  و بدتر بهش استرس دادید 

ببین عزیزم زایمان طبیعی اگه میخوای حتما حتما ماما همراه بگیر

بعدم موقع معاینه خودت سفت نگیر

دردا مال اون

رفتار هم بله طبیعتا بیمارستان میلاد به خاطر  شلوغی مثل خصوصی نیست

البته پزشکای خوبی داره

و تو زایمان طبیعی اول خودت و اگاهیت مهم بعد پزشکت 

زایمان راحتی داری انشالله ذهنت رها کن

بیین اختیارت با دکترته. باید قبلش با دکتر هماهنگ بشی ک چجوری میخوای دنیا بیاری بعد بری بیمارستاندکتر ...

مگه از مطب پزشکهای بیرون نامه قبول میکنن که ببرم!خودشون که میگفتن ما حرف خودمونه و فقط طبیعی🥺

دلیلشم اینه حقوق ماما ودکتر می‌ره بالا و دولت بودجه وامتیاز میده بهشون

حالا چرا همتون تشویقش کردید به زایمان سزارین و بدتر بهش استرس دادید ببین عزیزم زایمان طبیعی اگه میخ ...

به خداهمچین یهویی معاینه میکنن ناخودآگاه فرصت نمیکنی شل کنم،،حتی ژل هم نزد برا من ،،کاش حداقل اینجوری برخورد نمیکردن آدم دلگرم میشد🥺

با خودم دارم فکر میکنم این معاینه شون هست اینقد وحشی هستن،وای به حال موقع زایمان.

به خداهمچین یهویی معاینه میکنن ناخودآگاه فرصت نمیکنی شل کنم،،حتی ژل هم نزد برا من ،،کاش حداقل اینجور ...

دلت قرص کن به خدا

خودش هوات داره

انشالله زایمان راحتی داشته باشی و هرچی و هرکدوم خیره برات پیش بیاد

مگه از مطب پزشکهای بیرون نامه قبول میکنن که ببرم!خودشون که میگفتن ما حرف خودمونه و فقط طبیعی🥺دلیلشم ...

برو مطب اون دکترا ک توی اون بیمارستان هستن. ببین کی دکتر زایمانته. بهش بگو.

ماما و پرستار و منشی تا وقتی دکتر کنارشون نیست هی پز میدن و یه جوری قیافه میگیرن ک از دکتر هم بالاترن ولی کنار دکتر هستن زبونشون کوتاهه.

اگه میبینی مثل سگ پاچه میگیرن بد رفتاری میکنن یا بزو یه بیمارستان دیگه یا بگو خانم شما اسمتون چیه من میخوام یه سر ب رییس بیمارستان بزنم و انتقاد دارم. اینو ک بگی زبونشون کوتاه میشه و باید تا چند هفته سوال و جواب بدن. و باهات خوب میشن. بگو میرم رانشگاه علوم پزشکی اسم بیمارستان و خانم فلانی رو میارم.

اینو ک بگی مثل پروانه دورت میچرخن.

بگو من آشنا دارم بهم گفته فقط تو اسم بگو بهم ببین ب کجاها میکشونمش.

بگو بلد نیستین با زن باردار چطور رفتار کنید یعنی چی ک داد نزن خب تاحالا ندیدی زن چطور زایمان میکنه.اگه اعصاب یا حوصله نداری برو تیمارستان نه بیمارستان.

با اینجور آدما نباید مظلوم نمایی کرد و سکوت کرد.