میخواد عروسی خیلی شیک بگیره ولی مهمونا زیر ۱۰۰ باشن نظرتون چیه؟
فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂 لوطفا لایک نکن ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن اینک زمان زندگی ایست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نظر اون مهمهولی بیشتر مهمونیه تا عروسی دیگه زیر ۱۰۰ نفر
بنظر منم بهتره
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂 لوطفا لایک نکن ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن اینک زمان زندگی ایست
راستی یه کار خاص پیشنهاد بدید توی فیلم و جشن خوب در بیاد؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونجا تاپیک قفل کرد خواستم بگم خیلی آدم چیپ و بدبختی هستی پریدی وسط بحثی ک بهت ربطی نداره🤣 بازم نی نی یار تگ کن عقده ای
دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤
اونجا تاپیک قفل کرد خواستم بگم خیلی آدم چیپ و بدبختی هستی پریدی وسط بحثی ک بهت ربطی نداره🤣 بازم نی ...
😂
1
5
10
15
20
25
30
35
40