2777
2789
عنوان

بچه های دوسه سالتونو هر شب مسواک میزنید براشون

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 23 پست
باورت میشه نمیدونم با چی زده یکی دندونای تخت جلوییش رو شکسته نصف شده حالا ب مرور نصفه هم ریخت وقتی ...

پس هیچی دیگه باید تا وقتی کوچولوت بزرگ شه خیلی حواست بهش باشه 

قند که سمه اصلا نزار بخوره

منم حس میکنم همین خمیردندونا باعث نابودی دندون شدن

خمیر دندون چرا؟؟ من خمیر دندون بدون فلوراید میزنم

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر ک سالمن من خودم خیلی سر دندون درد زجر میکشم نمیخوام بچه هامم درد بکن

منم دندونای خودم خراب شدن تو بارداری هنوز نتونستم برم درستشون کنم. ولی برای دندونای پسرم خیلی حساسم🥲

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
پس هیچی دیگه باید تا وقتی کوچولوت بزرگ شه خیلی حواست بهش باشه قند که سمه اصلا نزار بخوره

خونه خودمون قند نمیزارم بخوره میره خونه پدربزرگش بهش میدن زیاد میخوره هر چی میگم ضرر داره واسش میگن خب بچه است چکارش داری 😐

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
میگم نکنه صرر داشته باشن

نه ضرری ندارن. فقط بدون فلوراید حتما استفاده کن براش

خونه خودمون قند نمیزارم بخوره میره خونه پدربزرگش بهش میدن زیاد میخوره هر چی میگم ضرر داره واسش میگن ...

🗿🗿

بهش بگو د آخه پدر جان قند واسه من بزرگسالم زیادیش ضرر داره حالا تو میگی بچس چیکارش داری 

شده به زورم نزار بهش بده

🗿🗿بهش بگو د آخه پدر جان قند واسه من بزرگسالم زیادیش ضرر داره حالا تو میگی بچس چیکارش داری شده به ز ...

مگه یه نفره یا دو نفر  ۱۰ نفرن همشونم چای خور خطرناکن دم ب دیقه چای ب راهه کیلو کیلو قند میخورن دختر منم عادت دادن ب قند 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲