2777
2789
عنوان

بیچاره داداشم

287 بازدید | 9 پست

دیروز مامانم اینا بعد ۴ ماه اومدن خونه ما بعدش دخترم گریه کرد مامانم داداشمو گذاش موند اونام خونه ما بودنی اخمش به راه بود رفتن دادشم موند همش بچه شوهرم میبینه میترسه میشینه پیش اون هر چی از دهنش در میاد به من میگه  این عادت رو نداره خمش اخم میکنه مرتیکه دخترمو دعوا میکنه داداشم میگه آله بمیرم همش دعوات میکنه دستش تو سفره نمیره بچه ۱۰ ساله از ساعت ۸و نیم رفته فوتبال نیومده هی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولین باره مونده بچه دستش تو سفره نمیره

خدا لعنتشون کنه مردای بیشعور که چشم دیدن خانواده زن رو ندارن حالا اگه داداش خودش بود مرتب بزار وردارش میکرددلم برا داداشت سوخت پنهانی باهاش حرف بزن بگو بعد این مدت اومده نزار بهش بد بگذره اینا همه تو ذهن بچه میمونه زمانه میچرخه ادم همیشه باید خاطره خوب از خودش به جا بزاره 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بخدا داداشت که رفت چند روز محل خودش و خانوادش نده بعدش حسابی ازش گله کن

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻