2777
2789
عنوان

سوالات روانشناسی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 21 پست
سلام ، دختر خانوم هاتون خوبن ☺️، پسر 5سالو 9ماه من خیلی حرف میزنه از همون اول همینجوری بود وقتی مثلا ...

حرف زدن طبیعیه .خیلی از بجهها همینن و تو ین بالاتر دریت میشن 

چیز عجیبی نیست 

همیشه باهاش صحبت کن و بگو وسط حرفتون نبابد ح ف بزنه چون نمیتونی جواب بدی و کم کم صبر کردن و منتظر نوندن رو یادمیگیره ،و شماهم نبابد خیلی منتظرش بزارید 

ساعت خابش خوبه ،مشکلی نیست 

کم خاب یعنی بچه در طول شبانه روز سر جمع ۵ساعتم نخابه

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرف زدن طبیعیه .خیلی از بجهها همینن و تو ین بالاتر دریت میشن چیز عجیبی نیست همیشه باهاش صحبت کن و بگ ...

مرسی که جواب دادی ، خدا خیرت بده،🤲

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید امروز به دخترم کار برگ دادن نوشته شکلی بکش که با حرف مثلا ب یا م شروع بشه هرچی مثال میزنم دخترم نمی‌فهمه یاد نمیگیره با چه روشی بهش یاد بدم؟؟؟ 

برای بیماریم دوست داشتی دعاکن شاید خدا بخاطر قلب مهربون تو به خودم و بچه ام رحم کرد🥀

سلام ببخشید امروز به دخترم کار برگ دادن نوشته شکلی بکش که با حرف مثلا ب یا م شروع بشه هرچی مثال میزن ...

الفبا رو یاد گرفته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه هنوز لوحه

خب اشنایی نداره با صداها و اواها 

باید زیاد تمرین و تکرار بشه 

از کلمات کوتاه شروع کنید 

خودتون بگید م اول میز 

س اول سیب 

آ اول آب 

با شعر بخون با قصه بخون 

بگو مثلا صدای اول اسمت چیه 

صدای اول مامان چیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب اشنایی نداره با صداها و اواها باید زیاد تمرین و تکرار بشه از کلمات کوتاه شروع کنید خودتون بگید م ...

ممنون عزیزم 

برای بیماریم دوست داشتی دعاکن شاید خدا بخاطر قلب مهربون تو به خودم و بچه ام رحم کرد🥀