2777
2789
عنوان

سوالات روانشناسی کودک

595 بازدید | 21 پست

سلام 🩵

مامانهای عزیز اگر راجب به مشکلات کودک و شروع سال تحصیلی سوالی داشتید برام پیام بزارید 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم دوتا دوقلو دارم میذن اول چیکار کنم درسشون خوب باشه؟ 

خودم چطور باهاشون کار کنم؟ 

چیکار کنم علاقه مند باشن راغب علم باشن؟ 

واینکه در طول دوران مدرسه خودم چون خیلی اذیت میشدم از فضای مدرسه دوست ندارم بچه هام اینطور باشن. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم خیلی زود از دیگران تاثیر میگیره مثلا یک همکلاسیش موشک درست کنه سر کلاس اوهم همراهیش میکنه با اینکه خلاف قانون کلاسه یا کلا یه چیز بخوره یا حرف بد بزنه اوهم انجام میده ۹ سال ونیمه هست ومیره چهارم

حرف بد میزنه و رفتارای زشت انجام میده بخصوص پیش پدربزرگ ها و مادربزرگ هاش

شما یا پدرش یا باکسایی ک رفت و امد دارید چنین رفتارهایی دارن؟

چون بچه از جایی شنیده حتما و بازگو میکنه ....

و هرکسی ک حساسیت بیشتری نشون بده اون بچه کاراشو مدام تکرار میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم دوتا دوقلو دارم میذن اول چیکار کنم درسشون خوب باشه؟ خودم چطور باهاشون کار کنم؟ چیکار کنم علاقه ...

جنسیت دوقلوهاتون چیه؟

خداروشکر سیستم اموزشب و تدریس نسبت ب زمان ما خیلی بهترشد 

معلمها به روز تر شدن و با بچهها راه میان ،بچههارو میفهمن 

سبک اموزش کتابها جذابتر شده و در کنار همه اینها قطعا کمی سختتر و مفهومی تر شده ...

ما توقع ندادیم بچه بشینه پای درس و چندساعت تکون نخوره و همه رو تموم کنه

ممکنه چندخط بنویسه و نیاز ب استراحت داشته باشه ،پس بهش زمان میدیم 

دوتا قل رو باهم مقایسه نکن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما یا پدرش یا باکسایی ک رفت و امد دارید چنین رفتارهایی دارن؟چون بچه از جایی شنیده حتما و بازگو میکن ...

عزیزم من خالشم 

شاید در حد چندبار ولی دیگه اون رفتاراشو رها نمیکنه

تازه پیش مادرش بهتره ولی لوسش کردن بقیه

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
جنسیت دوقلوهاتون چیه؟خداروشکر سیستم اموزشب و تدریس نسبت ب زمان ما خیلی بهترشد معلمها به روز تر شدن و ...

دوتا دختر هستند. متولد 97هستند. 

یکیش تازگیا منو میزنه و وقتی کاره بدی انجام میده دعواش میکنم تو روم وایمیسه میگه به توچه؟ 

به تو مربوط نیست؟ 

عزیزم من خالشم شاید در حد چندبار ولی دیگه اون رفتاراشو رها نمیکنهتازه پیش مادرش بهتره ولی لوسش کردن ...

و اگه کار بدی کرده دعواش نکردن که بدتر نکنه

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
عزیزم من خالشم شاید در حد چندبار ولی دیگه اون رفتاراشو رها نمیکنهتازه پیش مادرش بهتره ولی لوسش کردن ...

شاید من یکبار یه حرفی تکرار کنم اما اون حرف میره تو مغز بچه و باهر واکنش منفی من پررنگتر هم میشه

یمدت نشنیده بگیرید ،واکنش نشون ندید ،اگر درست نشد دیگه مادر یا پدر باید وارد عمل شن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوتا دختر هستند. متولد 97هستند. یکیش تازگیا منو میزنه و وقتی کاره بدی انجام میده دعواش میکنم تو روم ...

هر باری ک این حرف رو تکرار کرد کمی جدی تر برخورد کن ،محکم بهش بگو حق نداره این حرفارو بزنه و اگر همچنان ادامه داد چندساعتی به هیچ وجه باهاش صحبت نکنین و اگر مجدد بازهم تکرار شد از یه کار با وسیله موردعلاقش ب مدت چند روز محرومش کنید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم خوبید ؟ نی نی ها خوبن؟ 

گلم برای اضطراب از جدایی دخترم سوال داشتم 

من روزی که زایمان دارم جشن گرفتن تالار برای پیش دبستانی به شوهرم گفتم بهتر ببرش و خوش بگذره از فکر نبود من بیرون بیاد ولی شیش میدونم خیلی اذیت میشه چون تا حالا بدون من نخوابیده ...ولی برای پیش استرس دارم شیفتش عصر هست و من زایمان میکنم بچه ای استرسی هست و زیاد اهل دوست پیدا کردن نیس خجالتی 🥺

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

سلام عزیزم خوبید ؟ نی نی ها خوبن؟ گلم برای اضطراب از جدایی دخترم سوال داشتم من روزی که زایمان دارم ج ...

سلام گلم 

شما اول از اینکه استرس رو از طرف خودت به دخترت انتقال نده 

اصلا جلوی دخترت احساس گناه و عذاب وجدان نکن 

شرایط رو توضبح بده و بگو حتما با باباهم بهت کلی خوش میگذره و من قول میدم وقتی بهتر شدم یه روز باهم تنهایی بریم شهربازی و کلی باهم وقت بگذرونیم ....

نگران خجالت بچه نباشید ،چون هستن بچههایی ک شبیه دختر شمان و فقط ممکنه یکی دوماهی زمان ببره تا بامحیط ارتباط کامل بگیرن 

چون جو پیش دبستاتی بیشتر بازی و کارهای گروهی هست بچه به مرور ددست میشه و حتما دوست پیدا میکنه ....

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام گلم شما اول از اینکه استرس رو از طرف خودت به دخترت انتقال نده اصلا جلوی دخترت احساس گناه و عذاب ...

مرسی عزیزم 💋💋

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

سلام ، دختر خانوم هاتون خوبن ☺️، پسر 5سالو 9ماه من خیلی حرف میزنه از همون اول همینجوری بود وقتی مثلا مغازه رفتم یا دکتر رفتم مدان وسط حرفم میپره و حواسم پرت میشه خیلی عجوله اصلا صبر نداره تا حالا چند نفر گفتن چقدر بیقراره ببر دکتر ، به نظرتون احتیاج هست روانپزشک ببرم! ، خابش هم از اول کم بود الان در کل شبانه روز فقط 9و نیم یا 10ساعت میخابه این مقدار خابش عادیه ، مثلا یک روز فعالیت متوسط داشته باشه همینقدر می‌خوابه

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
2810