2777
2789
عنوان

کنکور 404 تجربی

113 بازدید | 14 پست

سلام دوستان.یه سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدین

میخواستم بپرسم که اگه ازالان استارت مطالعه بزنیم برای کنکور تجربی 404 وهمچنین ترمیم یازدهم و دوازدهم،میشه موفق شد برای دستیابی به رشته پزشکی یا دیگه دیر شده؟

اگه روز ی۱۲ ساعت با برنامه و مشاور بخونی میشه

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا چه حد خوندین ؟ 

ریاضی فیزیک و شیمی که باید تسلط خوبی داشته باشین می مونه زیست 

عمومی ها رو هم که بنظرم تسلط خوبی داشته باشین یه مرور روزانه نیم ساعته داشته باشین

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
آره خیلی جلوهستم.میگم صفرم.

میتونید یه هفته رو بذارید دهم نصفش کنید یه هفته هم بذارید یازدهم نصفش کنید

من تو دوهفتع دهم یازدهم رو نصف کردم تو یه هفتع هم کل دهم یازدهمو جمع کردم تموم شد البتع موندا به اینکه پایه تون چطوری باشه من پایه متوسط روبه بالاست

سلام کتاب های کنکور تجربی رو میفروشم اسم درس و پایه بگید کتاب های براش دارم میگم واسه هر کتاب چند منبع دارم بدون خط خوردگی عکس می‌فرستم ازشون

قیمت بعضی از کتاب ها زیر 200میدم ک واقن با قیمت کتابا قابل مقایسه نیست کتاب های نهایی هر ده درس 350میدم ویدیو های حرف آخر رو هم دارم که بهترین اساتید هستند خودم امسال کنکور دادم