2777
2789

سلام دوستان اینجا کسی صنعتی اصفهان درس خونده یا باهاش آشنایی؟ بار علمیش چطوره؟ استاداش؟ فضاش؟

چیزای جالبی ازش نشنیدم اکثرا ناراضی ان

تو گوگل پ ام یه سری نظرت هست میگن چرته و رتبش اینا دروغه و استاداش فلانن..

اینجا کسی هست تجربه داشته باشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ، ما مهاجرت کردیم و همکلاسیم ارشدشو اونجا خونده ولی دوباره برای ارشد اپلای کرده چون الکی سخت گیری میکنن و معدل بچه ها میاد پایین 

استاداشم می‌گفت خوب درس نمیدن ، بعضی وقتا اصلا جزوه یا منبع درستی نداشته که درس بخونه 

اگه میخوای مهاجرت کنی سمتش نیا 

جز دانشگاههای سطح بالاست. اکثرشون بعد راحت مهاجرت میکنند. استادهاش سخت نمره میدن. خلاصه به درد باهوش ...

خب بدبختانه من شنیدم انقد سخت نمره میدن که کلا باید قید مهاجرتو بزنی😂🥲

جز دانشگاههای سطح بالاست. اکثرشون بعد راحت مهاجرت میکنند. استادهاش سخت نمره میدن. خلاصه به درد باهوش ...

با معدل پایین چجوری راحت مهاجرت میکنن ؟ 

شاید قدیم بوده ولی الان هم همکلاسیم هم بچه هایی که واسه دکتری دارم براشون اپلای میکنم معدلاشون پایینه و مجبورن از راه های دیگه رزومشونو تقویت کنن

سلام ، ما مهاجرت کردیم و همکلاسیم ارشدشو اونجا خونده ولی دوباره برای ارشد اپلای کرده چون الکی سخت گی ...

ممنون بابت نظرت گلم🫶

پس با این حساب میرسیم به جمله معروف تو رشته ریاضی تهران سگش می ارزه به بقیه جاها🥲😂

صد‌در‌صد واسه ما ریاضیا مگه راهی جز مهاجرتم هست؟🥲

یه دانشگاه آزاد سبک برو که معدلت بیاد بالا 

از ترم اول شروع کن به زبان خوندن 

کارگاه هایی که دانشگاه می‌ذاره رو حتما شرکت کن و سرتیفیکیتاشو بگیر چون واسه مهاجرت باید بدی ترجمه 

دو سال گذشت از تحصیلت و هنوزم قصد مهاجرت داشتی بهم پیام بده که بگم بعدش چیکار کنی 

یه دانشگاه آزاد سبک برو که معدلت بیاد بالا از ترم اول شروع کن به زبان خوندن کارگاه هایی که دانشگاه م ...

ضمنا یادم رفت 

با اساتید روابطتو حفظ کن و تحت هیچ شرایطی نگو که قصد مهاجرت داری چون بعدش باید ازشون توصیه نامه بگیری 

اساتید دو گروهن، پس سعی کن از سیاست حرف نزنی و موهاتم زیاد بیرون نذاری و سنگین رفتار کنی داخل کلاس 

همچنین سعی کن اکتیو باشی و همیشه هم نیشت باز نباشه سر کلاس 

چرا اینو میگم؟ چون باید توصیه نامه بگیری و اساتید بد توصیه نامه میدن. یهو میبینی یه استاد که اصلا مخالف مهاجرت هست بهت اوکی بده واسه توصیه نامه 

مثلا استاد خود من خیلی جا نماز آبکش بود و من یهویی از زبونم در رفت استاد توصیه نامه میدین؟ گفت آره 😐 حتی امضا خودشو فرستاد بزنم پای توصیه نامه در صورتیکه عضو هیئت علمی یه گروه دیگه بود و فقط باهاش دو تا درس داشتم و توی دوتا مسابقه ای که داور بود شرکت کردم. پس برای همینه میگم اینجوری رفتار کن که هر دو طرف رو داشته باشی 

یه دانشگاه آزاد سبک برو که معدلت بیاد بالا از ترم اول شروع کن به زبان خوندن کارگاه هایی که دانشگاه م ...

خب من میخوام فاند بگیرم مگه شرط مهمش دانشگاه خوب نیست؟ البته یکی از دوستام که شریف درس میخونه میگه مقالات و... خیلی مهمه ولی دانشگاهم به همون اندازه تاثیر داره دیگه؟

خب من میخوام فاند بگیرم مگه شرط مهمش دانشگاه خوب نیست؟ البته یکی از دوستام که شریف درس میخونه میگه م ...

نه اصلا مهم نیست 🤣 اونا دانشگاه های مارو نمیشناسن 

تازه رنکشونم سال به سال افت می‌کنه دانشگاه های ما 

اینم داخل پرانتز بگم که بچه هایی که چند سال پیش رفتن و الان عضو هیئت علمی اونجا هستن ، رزومه دانشجوی ایرانی رو ببینن (اکثرا، نه همه) از چندتا دانشگاه شریف، امیر کبیر ، علم و صنعت و تهران میگیرن که بازم مصاحبه داره و اکثرا هم سر مصاحبه رد میشن چون دانش زیادی ندارن و توی محاسبات قوی عمل کردن

راستی مسابقه هم که مربوط به رشتت باشه شرکت کن چون اینم مهمه

برای ارشد هم فاند کمه ولی میشه پیدا کرد ، سر همینه گفتم اگه بعد دو سال هنوز قصدت جدی بود بهم پیام بده تا بگم چیکار کنی چون تا اون موقع علایقت دستت اومده، به یه سری مشکلات خوردی و هدفتو جوری تنظیم می‌کنی که با این مشکلات در آینده مواجه نشی. چون با اساس هدفی که داری باید راهنماییت کنم 

اون دوستتم این حرفو از بقیه شنیده وگرنه نهایتا ۱۰ درصد بتونه موثر باشه و بیشتر معدل مهمه بعد نمره زبان بعد کل رزومه 

حالا اگه جی آر ای هم بدی که شانست می‌ره بالا

خدایی استارتر کاری به دوستت ندارم 

عقل خودت چی میگه ؟ اونا واقعا دانشگ های مارو میشناسن؟ 

واسه اونا دانشگاه آزاد با صنعتی اصفهان یکیه😐 توی این چند سالی که من اپلای میکنم ، بچه های دانشگاه آزاد چون معدلشون بالاتره راحت تر فول فاند میگیرن