2777
2789
انگار جونش درمیاد صد هزار تومن هزینه کنه از شهریه ای که خودمون دادیم برای بچه های خودمون

تو مدرسه پسر من نه جشن روز کودک گرفتن و نه جشن قرآن ! گذاشتم روز جلسه بعدی به مدیر بگم

برای جشن شکوفه ها به معلمشون تو تل گرام پیام دادم و گله کردم . گفتم پذیرایی با کیک و شیرینی توقع زیاد و نابجایی هستش ولی حداقل یه آهنگ مدرسه ها وا شدن از بلندگو پخش می کردین که تو ذوق بچه ها نخوره

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

معلمشون حتی زحمت دادن جواب سلامم رو هم نداد

تا حالا چند بار هم نامه نگاری کردم در مورد درس و مشق پسرم . اونم میخونه ولی اصلا جواب نمیده . خیلی بهم برمیخوره . حس شلغم بودن بهم دست میده😐

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Free Glitter Graphics

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معلمشون حتی زحمت دادن جواب سلامم رو هم نداد تا حالا چند بار هم نامه نگاری کردم در مورد درس و مشق پس ...

دور از جون آذین جان

تحصیل کرده ها این باشن خدا به داده بقیه برسه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من که صد در صد برای کلاس دوم پسرم رو می برم دولتی . هم معلم های جوون تر دارن که سلیقه به خرج میدن و کار می کنن و هم اینکه دلت برای شهریه های میلیونی که از جیبت میره نمی سوزه

Free Glitter Graphics

دولتی که خیلی شلوغ پلوغه

آخه همین الانم 28 نفرن . دولتی ها نهایتا 35 نفرن . تازه ... 2 تا کلاس یا بیشتر هم هستن و رقابت بین معلم های اون پایه بیشتره و برای کیفیت بهتر کلاس خودشون بیشتر تلاش می کنن

Free Glitter Graphics

گفتی سلیقه اتفاقا مدیر اینجا به شدت بی سلیقه و بی هنره یعنی من موندم اینا تو خونه چجوری رفتار میکنن

مدیر و معلمشون مسن هستن ؟

Free Glitter Graphics