2777
2789
عنوان

آخر یه کتاب برام اسپویل شدددد

104 بازدید | 13 پست

من یه کتابی رو دارم میخونم

حالا دیشب رفتم ببینم چند صفحه که چشمم به یه یکی از جملات صفحه آخر خورد و یکی از موضوعات داستان برام اسپویل شد

چیزی بود که از اول داستان مشخص بود اون موضوع در آخر اینطوری حل میشه ها

ولی دلم نمیخواست ببینم آخر کتابو

حالا یه جمله بود ولی خب

به نظرتون کتابم دیگه هیجان ندارههه؟

من فهمیده‌ام که وقتی دهانت را می‌بندی قدرتمندتر هستی .

من حتی اگه داستانو بدونم بازم کتاب و شیوه نگارشش برام جذابیت داره 

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»

من صد بار این بلا سرم اومده.مثلا به دوستام گفتم دارم این کتابو میخونم اونا تا اسپویل نکنن ولم نمی کنن.البته کتابه هیجان خودشو داره اما از هیجانش خیلی کم میشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا وقتی آخر یه کتاب یا آخر یه فیلم رو میفهمم بیشتر کنجکاو میشم بخونمش😂چطور میتونی ولش کنی و دیگ ...

ولش که نمیکنم ولی حس بدی داشت

مخصوصا منی که به یه موضوع خیلی فکر میکنم حالا از دیشب ذهنم درگیر شده

اخه خب هیجانم مهمه

مهمه

ولی خب داستان و اینکه چطور به اون پایان ختم شده دلیلیه که ما کتاب رو میخونیم، مگه نه؟

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
ولش که نمیکنم ولی حس بدی داشتمخصوصا منی که به یه موضوع خیلی فکر میکنم حالا از دیشب ذهنم درگیر شده

اگه اینطوریه زودتر تمومش کن تا به آخرش برسی و درگیری ذهنیت تموم شه😆

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
مهمهولی خب داستان و اینکه چطور به اون پایان ختم شده دلیلیه که ما کتاب رو میخونیم، مگه نه؟

اگه واقعیتو بخوام بگم یجور خیلی خاصی دیدم رو نسبت به این ماجرا تغییر دادی=)

دقیقا درسته ، من میدونستم چی میشه اما داشتم میخوندم و به قول تو همین که چطور به اون نقطه رسیده مهمه 

اگه اینطوریه زودتر تمومش کن تا به آخرش برسی و درگیری ذهنیت تموم شه😆

درگیری‌های من ربطی به موضوع نداره باید دو روز بگذره خودشون میرن😂

اگه واقعیتو بخوام بگم یجور خیلی خاصی دیدم رو نسبت به این ماجرا تغییر دادی=)دقیقا درسته ، من میدونستم ...

درگیری‌های من ربطی به موضوع نداره باید دو روز بگذره خودشون میرن😂

توی این دو روز از فکر و خیال نه میتونی راحت بخوابی نه میتونی به کارات برسی😂کاش اون جمله رو نمی دیدی

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
توی این دو روز از فکر و خیال نه میتونی راحت بخوابی نه میتونی به کارات برسی😂کاش اون جمله رو نمی دیدی

کاش نمیدیدمممم