2777
2789

کسی جز ننیی یارا تایپکم پست نزاره فهمیدید؟ واقعا عصبیم

نینی یارا چرا انقد بی مسئولیتن؟ من هر هفته روزای زوج سر ساعت مشخص وقتی که تعطیلات نیست تایپک میفرستم تو هفته فقط یکیشونو نینی یار ۱ حذف میکنه هر بارم بهش پیام میدم چرا تایپکنو حذف نکردید؟ چرا عینه این....‌ نه جواب میده نه بلده احترام بزاره

نمیدونم چقد حقوق میگیرین ولی وقتی انقد بی مسئولیتین که کارتونو نمیکنید هم حقالناسه هم حرامه 

حرفم با نینی یار یکه لطفا رسیدگی کنید یا جوابگو باشید 

نمونه یکی از پیامام قبلا هم هزار بار پرسیدم مردم که بیکار نیستن وقتی تایپک میفرستم دلبخواهی حذف نکنه کنه دلیلشو بگه 

@niniyar_5    

@niniyar_3    

@niniyar_2    

یگانه خانوم خردادی مودی   تروخدا تویی که هنوز با کل مردم مشکل داری با من یکی دو نکن نه سواد درستی داری نه سطح فرهنگ درستی صرفا یه شوهر و خواهر شوهرو مادرشوهر داری که با اونام مشکل داری و هر روز میای نینی سایت زوزه و ناله میکشی     

@niniyar_1 ایشون میان چک میکنن

والا من هزار بار ازشون پرسیدم یکی از پیامامم جواب نداده 

یگانه خانوم خردادی مودی   تروخدا تویی که هنوز با کل مردم مشکل داری با من یکی دو نکن نه سواد درستی داری نه سطح فرهنگ درستی صرفا یه شوهر و خواهر شوهرو مادرشوهر داری که با اونام مشکل داری و هر روز میای نینی سایت زوزه و ناله میکشی     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اعصاب ادمو خورد میکنید یه کلام میتونه بگه دلیلش چیه وقتی هزار بار پرسیدم دلیل داره نداره 

والا من هزار بار ازشون پرسیدم یکی از پیامامم جواب نداده

چک میکنن عزیزم

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

سلام 

ببینید انقدر پیام ها زیاده من نمیتنونم تک به تک جواب بدم تا جایی که میشه جواب بدم بعدم من طبق قوانین سایت کارم میکنم گفتند خصوصی پاک نیشه روزی یکبار پاک بشه شما وقتی پیام میزارین باید تامل کنید فقط برای شما نیست که کلی درخواست حذف هست وقتی پیام میدین مجدد میدین میره بالا من میگم خارج از ساعت حذفه پاک نمیشه من از صبح کلی تاپیک پاک میکنم  سعی کردم همه و پاک کنم ولی خصوصی باشه پاک نمیشه دست منم نیست  دوست عزیز  وقتی هی پشت هم میزارین مشکل ایجادمیشه بارها گفتم یکی بزارین صبر کنید پاک بشه 

سلام ببینید انقدر پیام ها زیاده من نمیتنونم تک به تک جواب بدم تا جایی که میشه جواب بدم بعدم من طبق ق ...

اون تایپک هاییم که من دادمو حذف نکردید اطلاعات شخصیم انقد زیاد بود که شناسایی شدم بخاطر همین میخوام حذفش ون کنم

این پاک شده که میگین پاک نشده لطفا اول نگاه کنید بعد اعتراض کنید

عذر خواهی میکنم ولی من بعد از یروز چک کردم که حذف نشده بخاطر همین بهتون پیام دادم تا چک کنید تایپک دوروز پیشی که داده بودم حذف نشده بود 

سلام ببینید انقدر پیام ها زیاده من نمیتنونم تک به تک جواب بدم تا جایی که میشه جواب بدم بعدم من طبق ق ...

من بد برخورد کردم شرمنده ولی بیشتر از دو دفعه اینطوری شد منم گیج شدم که دلیلش چیه هر چقدم پیام دادم رسیدگی نشد 

من بد برخورد کردم شرمنده ولی بیشتر از دو دفعه اینطوری شد منم گیج شدم که دلیلش چیه هر چقدم پیام دادم ...

عزیزم شخصی باشه پاک میشه من خصوصمت شخصی با کسی ندارم که ولی یکسری تاپیک واقعا خصوصی نیست پاک بشه

عزیزم شخصی باشه پاک میشه من خصوصمت شخصی با کسی ندارم که ولی یکسری تاپیک واقعا خصوصی نیست پاک بشه

دو تا تایپک یه هفته ست فرستادم حذف نکردید دیگه باید به کی بگم تایچکمو حذف کنید 

دو تا تایپک یه هفته ست فرستادم حذف نکردید دیگه باید به کی بگم تایچکمو حذف کنید

@niniyar_1   @niniyar_3   @niniyar_2   @niniyar_5    

لطفا رسیدگی کنید  دیگهههه