2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب چرا میخوای  زودتر بری. بزار هر وقت درد داشتی برو دیگه بلاخره هر داروی شیمیایی ی  عوارضی هم داره دیگه. 

من ناریخ زایمانم گذشته بود درد نداشتم  دکترم گفت باید بستری بشم امپول بگیرم 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
😂😂اخه اینجا خوندم باامپول فشار درداش وحشتناک تر میشه درسته؟

دیگ باید درد زایمان بیاد ک بتونی بزایی 

نترساولش قابل تحمله گاهیشم جیغ میزنی دیگ کاری از دستت بر نمیاد اون نیم ساعت اخر غول مرحله اخرشه ک دکترو پرستارا کمکت میکنن بچه بیاد بیرون

من روز زایمان ب پرستار گفتم من گه بخورم باردار بشم دیگ 

و دوباره باردارم الان 🤣🤣🤣

چند ساعته دیگ درد میکشی میزایی خلاص 

ولی همون ثانیه ک بچه خارج میشه حسش وصف ناپذیره به یک باره همه دردات اروم میشن حالت خوب میشه امتیازی ک سزارین ها ندارن بیچاره ها

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☆و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋
والا زایمان اولم بود دیگه. درد داشتم ولی گذشت. فکر نکنم فرق زیادی داشته باش . همون اخرا دردش شدیده. زور زیاد میاد به ادم

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگ باید درد زایمان بیاد ک بتونی بزایی نترساولش قابل تحمله گاهیشم جیغ میزنی دیگ کاری از دستت بر نمیا ...

ی بار طبیعی زایمان کردم ب قول شما گفتم گوه بخورم بیارم و این ناخواسته شده ولی میترسم سخت تر باشه