2777
2789
عنوان

مامانم خیلی بیشعوره خیلی😐

1214 بازدید | 49 پست

دنیامه ها دنیا 

فاز نصیحت هم برندارید 

۴۵ سالشه ولی ن سیاست داره ن حرف زدن بلده 

برمیداره هر چی مشکل تو زندگیمون هست ب مردم میگه 

ب هر کی از راه میرسه 

چ غریبه تو خیابون چ آشنا

با اینکه مشکل خاصی هم نداریم 

فقط مامان بابام پیش ماست و خونمون قدیم ساخته 

همین!!!! میشینه پیش همه میگه 

دارع حالم ازش بهم میخوره 

شخصیت منم میاره پایین با این کاراش😐😐😐😐

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)

دیگه گل بی عیب خداست . باهاش صحبت کردین ؟

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بامحبت بهش توضیح بده چندبار تکرار کن تا ثبت بشه توی ذهنش 

از بدی های این اخلاق بگو

منم خیلی سختمه باکسی زندگی کنم اطلاعات خونه زندگی رو بیرون ببره

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
حق داریاگه شعور داشت که تورو پس نمیداخت که براش هاری بگیری

شما هم اگه شعور داشتی این پست رو الان اینجا نمیزاشتی 

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)

مادر منم همینه ولی از سادگیشه، چندبار گفتم مامان سفره دلتو پیش هرکسی باز نکن یکم بهتر شده ولی گاهی میگه دیگه

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
دیگه گل بی عیب خداست . باهاش صحبت کردین ؟

آر خیلی 

ولی برمیداره دعوا راه میندازه حرف خودشو میزنه 

فاز نصیحت بر نمیدارم اما

حتی تو کلامم همچین کلمه ای نگو بقیه سواستفاده کنن

واما در مورد خونه و یا مادر بزرگت میخوای به عمق کار مامانت پی ببری؟ یک هفته بفرستش مسافرت مشکلاتش رو ببین کارهاش رو ببین همون عزیزی که خونتونه درسته بزرگان تاج سرن ولی گرفتاری های زیادی دارن 

به جای قضاوت کردن یک گوشه کار رو بگیر مثلا ظرف هارو توبشور یکم مشکلاتش کم بشه 

اشکال نداره طبعش اینه منم مامانم عروسهاشو ازدختراش بیشتر میخواددعوت کردناش برا عوساش ولی دختراش نه ولی من برعکس مامانم بادخترم عین دوستم باهمدیگه حرفامونو میریزیم سخت نگیر خیلی ازمادرا این شکلین مادرم هم حرف توی دهنش نمیمونه

2810