2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره کاملا درسته داشتم یک کیلیپ می‌دیدم می‌گفت نفرین مادر نفرین نیست چون دلش نمیاد نفرین کنه 

اما پدر نفرین کنه و دلش بشکنه زندگیت نابود میشه چون اون قطعا آستانه صبرش تموم شده 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

اررره 

قطعا 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
نفرین فرزند چی؟

نفرین نفرینه دیگه 

اگر دل یکی رو بشکونی و نفرینت کنه قطعا دعاش میگیره 

من اصلا از نفرین کردن خوشم نمیاد 

با یک آقا پسری رفیق بودیم 

حرف های معمولی برای آشنا شدن داشتیم 

اما من دوستش داشتم و اشتباه کردم بهش اعتراف کردم 

خیلی اذیتم کرد 

شش ماه آزارم داد 

سعی میکردم درکش کنم چون بچه طلاق بود و با خانواده اش کلا مشکل داشت 

با مادرش دعوا میکرد میومد سر من عقده هاش رو خالی میکرد اما من چی ؟ چون عاشق بودم هیچی نمیگفتم 

یک شب بهم گفت به غیر از تو با صد تا دختر دیگه تو رابطه هستم 

من خورد شدم دلم شکست 

در حالی که گریه میکردم گفتم خدایا این پسر هم به درد من دچار بشه تا بدونه چی میکشم 

برای همیشه خودم جدا شدم 

سه ماه بعد سراغم اومد 

گفت خونه زندگیم رو یهویی فروختم بعد از تو 

و اینکه تو نفرینم کردی جالب بود من بهش چیزی نگفته بودم اما فهمید نفرینش کردم ولی چیزی نگفتم 

سه سال دنبالم بود که برم گرد...ونه حتی گفت عکست رو دارم 

یک عکس که تو برف ها گرفته بودم براش فرستاده بودم 

بعد سه سال تو گوشیش داشت حتی گفت میخوام باهات ازدواج کنم ولی قبول نکردم 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

نفرین نفرینه دیگه اگر دل یکی رو بشکونی و نفرینت کنه قطعا دعاش میگیره من اصلا از نفرین کردن خوشم نمیا ...

خوب بهش کردی برنگشتی 

قطعا رو دادن دوباره ب همچین ادمی باعث میشد بازم باهات بداخلاقی کنه

هوففف پسره ی لاشی ولی خیلی بدبخت شدا دلم براش سوخت

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍