2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی گفتی بهش

گفتم مرتیکه مفنگی الان با خودتی خجالت از زنت نمی‌کشی داره میره برا تو زحمت میکشه

گفت اسلام گفته 

منم گفتم خفه شو حرومی 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
خوب کاری کردی اوسکول فک کرده چ گوهه خاصیه😂زنش ۱۸ ساله فقط ۴ ساله ک ازدواج کردههه؟؟! من عقد ۱۴ سالگی ...

دلم برا خانومش میسوزه 

اون اومد در خونه به عموم رو انداخت این کار رو برا شوهرش پیدا کرد 

گفت نگا آقا منم جا خواهرت برا خرج دوتامون نگا دستام پینه بسته یه کاری برای شوهرم جور کنید خودم میام کارای خونتون رو میکنم 

دلم براش کباب شده بود اون موقع گفتم حتما شوهرش قدرشو میدونه

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
گفتم مرتیکه مفنگی الان با خودتی خجالت از زنت نمی‌کشی داره میره برا تو زحمت میکشهگفت اسلام گفته منم گ ...

کاش بهش میگفتی همون اسلامم گفته که مرد باید خرج زندگی رو بده نه زن..کاش میگفتی همون اسلامم گفته کرد باید تو کار خونه به زن کمک کنه..بعد اینا فقط اون قسمت حرفهای اسلام که به نفع خودشونه رو میفهمن

ای کاش یه دعوایی چیزی باهاش میکرد مامانت

مامانم گفت بگم عموت بیرونش کنه 

من گفتم زنش گناه داره

کاش بهش میگفتی همون اسلامم گفته که مرد باید خرج زندگی رو بده نه زن..کاش میگفتی همون اسلامم گفته کرد ...

من قرمز شده بودم بخدا 

اصلا یهو چنان عصبی شدممممم

بازم کم فوش دادی

دیگه گفتم شخصیت خودمو نیارم پایین