2777
2789
عنوان

حامله ام ینی

127 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من بیست و یک روز قرص ال دی رو خوردم قطع کزدم چند روز بعدش هنوز پزیود نشده بودم با شوهرم رابطه داشتم بعد قرص اورژانسی خوردم الان حامله ام ینی؟ترشحات قبل پریودیمم که میامد بعد خوردن اورژانسی قطع شد..کسی تجربه داره نگرانم خیلی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اورژانسی بخوری ۱۰ روز اینا طول می‌کشه تا پریود بشی من خوردم یک بار شش روز بعدش پریود شدم 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢
شیش روز بعد از زمانی که باید پزیود میشدی؟؟

نه شش روز بعد از خوردن اورژانسی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢
نه من تو دوران شیر دهیم بچم شیش ماهشه دقیقا دفعه ی شیشم میشه که پریود باید بشم

دوران شیر دهی نباید این قرص بخوری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرااا

ضرر داره فکر کنم جز قرص هایی هست که نباید مصرف بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40