2777
2789
عنوان

کمکم کنین لطفا کیسه ابم ترکیده خونریزی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 33 پست

عزیزممم😭😭😭 اطلاع ندارم وگرنه کمکت میکردم یاد خواهرم افتادم ۷ماهش بود سقط شد بچش😭😭😭

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شربت زعفران بخور دور شکمت رو گرم نگهدار پتو بکش روخودت چندتا پد بزرگ بذار داخل لباس زیرت چون یکباره میاد بیرون خدا کمک کنه سقط داشتم ۸ هفته یک روز چند ساعت تردمیل زدم و زعفران خوردم تا اینکه فرداش افتاد کامل باید خیلی تحرک و بپر بپر کنی که بقایا نمونه داخل شکمت

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

دوماه ونیم که کیسه آب نداره بترکه،، مگه هفت ماهه اس بترکه،، خونریزی و درد شدید خواهی داشت که بعد از دفع دردش قطع میشع،، در ضمن زعفران غلیظ یک لیوان دم کن بخور،، دفع میکنه

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭
مگه این قرص رو نمیخورن که به خونریزی بیوفتن...من نمیدونستم کیسه آب هم پاره میشهفک میکردم فقط خونریزی ...

اول کیسه اب پاره میشه بعدش باید زور بزنه داخل سرویس یا حموم زیر دوش اب داغ ،جنین میاد ،راحت میشه ،فقط اگه خونریزیش زیاد بود باید یه سرم بزنه ....اگه قطع نشد باید بره بیمارستان

اخه دست خدا نیستفیزیولوژیک بدن اینطوریهبدون پیشگیری یا سوتی مساویست با بارداری....

ما یک عمر پیشگیری نکردیم و ده ساله نشدیم والا کاش من حامله میشدم زودتر 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

نترس ، منم تازه سقط کردم ، اول کیسه پاره میشه یرو زیر اب دوش گرم و بشین زور بزن ،جنین میاد ، زعفرون هم غلیظ دم کن بخور و بپر بپر کن ، جنین بیاد راحت میشی، جفتش ممکنه یه چند روز دیگه دفع بشه ، اگه خومریزیت زیاد بود برو یه سرم بزن. 

والا میخوام بهت بگم چیکار کنی ولی نمیخوام شریک گناهت بشم.اینم بگم شرایطت رو درک میکنم اما این دوراهی ...

بش بگو چکار کنه  ،یه بچه را نیورد تو این دنیا که خودش وانفسا هست به حد کافی ولی وقتی قرار هست جدا بشه بچه بخواد تک والد و ایلون ویلون بزرگ شه دیگه بدتر. ،،،،  

تورو خدا قضاوتم نکنید شرایط نگه داشتن ندارم قبل از خونریزی حالم بد بود الان دردم مثل پریودیه فقط راهنماییم کنید توروخدا گناهش گردن اونیع ک با این وضع کتک میزنه

بش بگو چکار کنه ،یه بچه را نیورد تو این دنیا که خودش وانفسا هست به حد کافی ولی وقتی قرار هست جدا بش ...

من تمام حرفات رو قبول دارم ولی متاسفانه بخاطر مسائلی که توی زندگی خودم و یکی از اطرافیانم یخاطر سقط جنین پیش اومد نمیتونم.میدونی بعضیها اینجور کارها بهشون نمیسازه.

تورو خدا قضاوتم نکنید شرایط نگه داشتن ندارم قبل از خونریزی حالم بد بود الان دردم مثل پریودیه فقط راه ...

عزیزم بخدا درکت میکنم فقط بگم نترس اصلا.خونریزیت طبیعیه الانم که دیگه دارو مصرف کردی نمیتونی نگهش داری چون بمونه هم داروها تاثیر بدی روش میذاره.

ما یک عمر پیشگیری نکردیم و ده ساله نشدیم والا کاش من حامله میشدم زودتر

درمان کردید💙؟

اگر تهران هستید

یا فرق نداره شهر دیگ هم باشید ارزش داره

اشرف معینی تهران

قطعی بچه دار میشید

2810