2777
2789
عنوان

چقدر دلم میترکه وقتی دوتا متاهل یا دو جفت میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 19 پست
متولد دهه هشتادی و حسادت میکنی؟؟؟ دهه شصتی مجردم. اما هر چی جفت میبینم میگم الهی خوشبخت باشن تا ابد ...

شما حتما یک دلگرمی داری من هیچ دلگرمی ندارم قیافه ای ندارم ک کسی هم از من خوشش بیاد خیلی اتفاقات توی زندگیم برام افتاده

شما حتما یک دلگرمی داری من هیچ دلگرمی ندارم قیافه ای ندارم ک کسی هم از من خوشش بیاد خیلی اتفاقات توی ...

اره عزیزم یه عالمه دلگرمی دارم 

پیر دختر شدم 

از بچگی بیمار و کتک خور بودم تا الان 

از اعتیاد و مشکلات بد تو خانواده 

از داغ هایی که دیدم 

از عشقم که جونیمو اتیش زد و رفت 

از هر دردی بی نصیب نبود 

نه شغل دارم 

نه خونه دارم 

نه امید دارم 

ولی شکر که بقیه سروسامون گرفتن چون من با پوست و استخون دردو کشیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا پی وی برات توضیح بدم

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
عذر میخوام من درخواست دادم بهتون اگر امکان داره قبول کنید ممنون میشم تاپیک رو قفل میکنم

قفل کنین مشگلی نیست

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...