2777
2789

هرکدوم سختی خودشونو دارن 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبولی‌ توی المپیاد خیلی نکات مثبت داره

ولی یکی اینکه ریسکه و اگر قبول نشه یکی از کنکور جا میمونه

و یکی اینکه توی درس های دانشگاه بعدا ممکنه به مشکل بخوره چون تمرکزش فقط روی یک‌ درس بوده

قبولی‌ توی المپیاد خیلی نکات مثبت دارهولی یکی اینکه ریسکه و اگر قبول نشه یکی از کنکور جا میمونهو یکی ...

یا اونا که چند تا رشته المپیاد رو مدال طلا گرفتن چی 

؟

اما المپیاد مثلاً ریاضی باید از پایه دهم رو تا کتاب دانشگاه بخونی و مرحله جهانی هم داره

المپیاد به نظرم 

البته که هزینه هاشم زیاده من یادمه رفتم ثبت نامه کنم پنج سال پیش برای ثبت نامش ازم ۵۰۰تومن خواستن مدیر مدرسه و کلاساشم تون موقع ۲تومن درمیومد برای من اون موقع این هزینه ها زیاد بود الان نمی‌دونم چند شده

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
یا اونا که چند تا رشته المپیاد رو مدال طلا گرفتن چی ؟اما المپیاد مثلاً ریاضی باید از پایه دهم رو تا ...

خیلی خوبه ولی سختیشو داره

و توی دروس دیگه مشکل به مشکل بخورن چون تمرکزشون روی چند تا درسه

خیلی خوبه ولی سختیشو دارهو توی دروس دیگه مشکل به مشکل بخورن چون تمرکزشون روی چند تا درسه

اتفاقا همون درس ریاضی شیمی و فیزیک و زیست مهمن دیگه هیچ کدوم بدرد نمی‌خورن مثل فارسی مثل دینی 

و اینکه کسانی که المپیاد فقط کشوری مدال طلا بیارن تا دوتا رشته بدون کنکور میتونن برن هر دانشگاهی چون به نظرم سطحشون از کنکور خیلیییی بالاتره جهانی که دیگه بماند 

خیلی خوبه ولی سختیشو دارهو توی دروس دیگه مشکل به مشکل بخورن چون تمرکزشون روی چند تا درسه

توی کنکور اگه رتبه یک شب اتفاق خاصی نمی افته ولی المپیاد اگه رتبه یک شی مدال طلا میندازن گردنت

اتفاقا همون درس ریاضی شیمی و فیزیک و زیست مهمن دیگه هیچ کدوم بدرد نمی‌خورن مثل فارسی مثل دینی و اینک ...

کسانی که المپیاد شرکت میکنن‌ روی یک درس خاص تمرکز میکنن 

مثلا کسی که المپیاد فیزیک کار میکنه ممکنه بعدا تو‌ دانشگاه توی ریاضی به مشکل بخوره

کسانی که المپیاد شرکت میکنن‌ روی یک درس خاص تمرکز میکنن مثلا کسی که المپیاد فیزیک کار میکنه ممکنه بع ...

نه این طرز فکر اشتباه 

یعنی درس نه رشته مثلاً المپیاد رشته فیزیک باید فیزیک ده یازده و دوازده و مال دانشگاه رو خیلی مفهومی تمرین کند.

المپیاد علمی اسمش هم با خودشه یعنی مثلاً علم فیزیک خیلی به ریاضی ربط داره باید انتگرال دیفرانسیل همه چیز بخونه حتی شیمی ‌و زیست 

یا المپیاد زیست باید فیزیک و شیمی و ریاضی هم مسلط باشه تازه آزمون عملی هم داره