2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه یکساله

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوف مغزم قلبم همشون میسوزه

این یه بار باشه قسم بخور تکرار نکنی تا دلت آروم شه

میگم عزیزم نی نی یارو تگ میکنم چرا نمیاد

یکی هم داره ف ال میگیره با قهوه،

دارن فوش هم میدن 

چیکارکنم نینی یار بیاد

سخت ترین دورانه بنظرم

آره سخته خیلی سخته ،فقط بچه تو اینطوری نیست همهه بچه ها همینن ،دیگه باید صبوری کنی 

من پارسال دخترم بدنیا اومد هیچ کس از خانوادم نتونستن بیان پیشم تا 9 روز خانواده شوهرم میومدن بعد 9 روز همه رفتن خونه هاشون شوهرم میرفت سرکار  من موندم و یه بچه و کلی کارای رسیدگی به بچه رسیدگی به خونه زندگی ،دخترم از 20 روزگیش خواب روزانش خیلی کم شد فک کن نوزادی که همی در حال خوابه نوزاد من همش بیدار بود ،الانم که الانه روزا دوبار در حد نیم ساعت یا کمتر میخوابه .

خلاصه بدون هییییچ کمکی رسیدم الان به 15 ماهگی ولی همیشه گفتم این من بودم که باعث شدم این بچه وارد این دنیا بشه هیچ وقت کنترلم و از دست ندادم از این به بعدشم خدا کریمه

اخ من بمیرم برا دستش قرمز شد باد کردخیلی سخته بخدا هیچکسم کمکم نیستحتی به مامانمم بسپرم باز خوب نمیت ...

درکت میکنم .شرایطمون مثل همه. ولی خیلی سعی کن خودتو کنترل کنی. من همیشه میگم این بچه ها نیستن که مشکل دارن این ماها هستیم که قبل بارداری رو اعصابمون کار نکردیم .مشکلاتمون رو حل نکردیم .فکر این روزای تنهایی و سختی هاشو نکردیم.واقعا مشکل اصلی ما مادرا هستیم. مادری که آرامش داشته باشه بچه های خوبی تربیت میکنه. دعا میکنم هم خدا به شما هم به خودم و به تمام مادران عصبی آرامش خاصی بده

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
بخدا تنقد اذیتم میکنه از هیچی نیترسه همچیو دست میزنهخونم کوچیکه وگرنه اینارو هم بر میداشتمهمش گلدون ...

پسر منو میبینی بچت رو سرت میزاری بخدا. هیچی کم نداره تو فضولی و گندکاری. من هیچ گلدون و دکوری ندارم تو خونم.تلویزیونم به دیوار زدم و محافظ صفحه گذاشتم. مبلام افتضاحه کاور مبل گذاشتم. انقدر ظرفای چینیمو شکسته همه ناقص شدن. کتری برقیم شکوند، اتوم شکوند. همیشه کابینت قابلمه و ظرفامو میریزه کف آشپزخونه. لوازم برقی کوچیک و چینی هام از ترسم گذاشتم تو کمد دیواری اتاقمون. خیلی خیلی کارهای افتضاح کرده که بخام بنویسم تومار میشه😁😁

دیگه راهی جز صبوری نیست من که قید کل وسیله هام زدم. آها راستی یادم رفت بگم در لباسشوییمو شکوند کامل جدا شد. شوهرم به بدبختی لولا خرید براش و درستش کرد. مستاجریم کاغذ دیواری های خونه رو پاره کرده و خط حطی کرده☹

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
وگرنه همیشه بوسش میکنم نازش میکنمهمه میگن لوس بارش اوردی

کار به حرف بقیه نداشته باش. لوس بازی چیه بچه محبت میخاد اونم بچه یک ساله. سعی کن دیگه نزنیش مگر نه تو بهترین مادری❤

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤