2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه یکساله

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 39 پست

من دخترم تازه ۹ماهش شده. خیلی اذیت شدم تو این مدت .به شدت عصبی و پرخاشگر شده بودم. اصلا محکم نمیزدمش .ولی همونم ناراحتم میکرد. بعدش یه بار جلوی شوهرم گفتم الهی بشکنه دستی که روی بچه من بلند بشه . از اون موقع دیگه آروم شدم.کاریش ندارم فکر کنم از ترس شکستن دستمه🤔 ولی من درکت میکنم بچه داری در کل سخته. 

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
اخ نمیدونی چجوری ضجه میزد قلبش میومد بالا

ما هم کم کتک نخوردیم از خانواده ولی هیچکدوم یادمون نمونده کتکم بعضی موقع ها نیازه😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالم خیلی بدهخاک توی سرم که زدمش اخه بچه یه ساله چه جونی داره که من اینکارو کردم

متاسفانه من احمق هم بعضی اوقات بد عصبانی میشم می زنمش. واقعا نمی تونم کنترل کنم . بعدا حد مرگ پشیمون میشم . خدا منو پیش مرگ بچه هام کنه.

معجزه شکر گزاری

یبار که زدی دیگه دستت عادت میکنه هی میزنیش دفعه بعد که خواستی بچه یساله که نه زبون داره نه چیزی حالیشه رو بزنی یاد حال الان خودتو دخترت بیفت و دستتو بکش عقب

دختر منم همسن دختر توعه اصلا از گل کمتر بهش نمیگم ،دختر منم همه اینکارا رو حتی چند برابر بیشترشو انجام میده اما من همیشه با حوصله باهاش برخورد میکنم ،مثلا میره به کابینت دست میزنه سرش داد نمیزنم هی نمیگم نکنننن چون اون نمیدونه من چرا میگم نکن بجاش بهش با آرامش میگم دخترم دست می مونه اونجا اوخ میشه هاا میبینم منو نگا میکنه میاد اینور یا یه چیزیو بخاد بکشه پایین میگم میفته سرتاا دیگه ول میکنه ،از اول اینجوری یادش دادم ،الان دخترم یکار اشتباهی انجام بده من تا فردا صبحم کتکش بزنم متوجه اشتباهش نمیشه چون اون فقططططط یک سالشه

تو رو خدا تو رو جون هر کی که دوست داری همینجا قول بده اولین آخرین کتکت باشه

وقتی گریه میکنه حتما حتما بهش توجه کن وقتی میخوره زمین یا سرش میخوره به جایی و... حتما بغلش کن آرومش کن. تا احساس امنیت کنه اینجور حس نا امنی میکنه بچه تو خونه،تنها پناهش تو هستی

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
یبار که زدی دیگه دستت عادت میکنه هی میزنیش دفعه بعد که خواستی بچه یساله که نه زبون داره نه چیزی حالی ...

بخدا منم خیلی با حوصله براش وقت میزارم و باهاش حرف میزنم

اما از هیچی نمیترسه

نه بوف نه اوخ از هیجی

انگار خوشش میاد

از هرجا هم آسیب دیده باز تکرار میکنه

اصلا نمینرسه

هیچی حالیش نیست

وقتی گریه میکنه حتما حتما بهش توجه کن وقتی میخوره زمین یا سرش میخوره به جایی و... حتما بغلش کن آرومش ...

بخدا تنقد اذیتم میکنه از هیچی نیترسه همچیو دست میزنه

خونم کوچیکه وگرنه اینارو هم بر میداشتم

همش گلدون هول میده بندازه

میزو میندازه

اصن کارای خطرناک میکنه خمش

وقتی گریه میکنه حتما حتما بهش توجه کن وقتی میخوره زمین یا سرش میخوره به جایی و... حتما بغلش کن آرومش ...

وگرنه همیشه بوسش میکنم نازش میکنم

همه میگن لوس بارش اوردی

متاسفانه من احمق هم بعضی اوقات بد عصبانی میشم می زنمش. واقعا نمی تونم کنترل کنم . بعدا حد مرگ پشیمون ...

خیلی عذاب میکشم از ساعت ۱نیم دارم گریه میکنم

خودم خودمو تنبیه کردم با شدت بیشتر زدم روی دست خودم

آفرین ،منم دقیقا همین کار و میکنم دخترم سرش به جایی بخوره سریع برمیگرده منو نگا میکنه منم میگه اشال نداره خوب شد دیگه یادش میره،میره سراغ بازیش ولی اگه توجه نشه گریه میکنه اگه به گریشم همون لحظه توجه نشه گریش طولانی میشه ،البته من تا حالا نذاشتم بیشتر از چند دقیقه گریه کنه 

من دخترم تازه ۹ماهش شده. خیلی اذیت شدم تو این مدت .به شدت عصبی و پرخاشگر شده بودم. اصلا محکم نمیزدمش ...

اخ من بمیرم برا دستش قرمز شد باد کرد

خیلی سخته بخدا 

هیچکسم کمکم نیست

حتی به مامانمم بسپرم باز خوب نمیتونه غذا بده

نمیخوابونه

میگه هروقت خوابش بیاد میخوابه دیگه

بخدا منم خیلی با حوصله براش وقت میزارم و باهاش حرف میزنماما از هیچی نمیترسهنه بوف نه اوخ از هیجیانگا ...

اشکالی نداره خوشگلم ،میدونم همین کتکتم از سر نگرانی برای بچت بوده بلاخره تو مادری و مادر مضحر صبوریه ،پس چند ماه دیگم با حوصله باهاش را بیا یواش یواش خودش دیگه بعضی چیزا رو حالیش میشه