2777
2789
عنوان

جنین مرده ای که سقط نمیشود

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 22 پست
دکتر گفت تا اخر روش با دوا گرم و ورزش تلاشتو بکن اگه نشد بیا برای بستری ، خواهشا اگه تجربه ای دارین ...

کلا دو روزه دیگه بستری ولی تموم میشه میری خونه راحت میشی ،روانت با این وقت تلف کردنت بیشتر به هم می‌ریزه تازه تو خونه هم دفع کنی اگه بقایا بمونه و کوچیک باشه ، باید دوباره بری سونو یه ماه وایسی دفع نشه دوباره باید بستری بشی قرص بدن نشد کورتاژ کنی ،این روند دردناک تره قطعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو سونو ان تی فهمیدم الان سه روزه فهمیدم و امروز شروع هفته چهاردهمه

ناراحت شدم برات الهی خدا زود جاشو برات پر کنه

میخوای همون کارای دکترو بکن ورزش کن.گرمی بخور.پله بالا پایین کن  طناب بازی و بپر بپر کن.رابطه داشته باش تا دهانه رحمت باز شه

ولی حتما حتما گوش به زنگ باش چون هفته ات بالاست خطرناک نشه برات مراقب باش

انشالله که اینم بدون مشکل سقط بشه و زود جاش پر بشه برات

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
چه قرصی دادن ؟ خیلی اذیت شدین؟ من خیلی میترسم

من ۷ سال پیش سقط کردم اسم قرص یادم نیس شاید همین بوده چهارتا زیرزبونی بود هر ۴ ساعت خوردم  فقط درد داشتم تا بعد آخرین قرص خونریزی افتادم و روز سوم بود که کامل دفع شد دردش در حده کمی بیشتر از درد پریودیه نترس زودتر اقدام کن تا عفونت نکرده 

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤