2777
2789
عنوان

حالم بد شد دیشب صدا اومد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 9333 بازدید | 143 پست
مآل ما آنقدر صدا دار نیست که مال اینا هست سر پیری و معرکه گیرییی

والا بعضیا میان اینجامیگن صداشنیدم بلندبودو...نمیدونم نمیتونم درک کنم ...اونوقتا که مجردبودی اینطوربودن!

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم متاهلم بچه بودم همیشه کنار مامان بابام میخوابیدم یه شب بلند شدم صحنه بدی دیدم هنوز تو ذهن ...

وآقا نمی دونم کی میخوان فرهنگ اینو یاد بگیرن که وقتی یکی میاد خونتون مجبور نیستید اینکارو کنید

مآل ما آنقدر صدا دار نیست که مال اینا هست سر پیری و معرکه گیرییی

دیگه خیلی زیاد روی میکنی پس تو مشکلت این شوهرت نمیتون که انقدر اعصبی وگرنه میتونستی با هنسویری گذاشتن مشکل حل کنی بعدم نیاز نبود به مادرت بگی اونم شرمنده کنی

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
منم بچه یودم کنار مامانم میخوابیدم پدر فقر بسوزه اتاق نداشتیم خونه کوچیک انقد از این صداها صحنه ها ش ...

درکت میکنم میفهمم چی میگی💔

بیا بغلم🫂

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

چون گفتی کاربری دست خواهرمه اون ۲۲ سالشه

نه هم من هم خواهرم جفتمون متاهلیم اونا همون دیروز به خاطر شغل همسرش رفتن ماهم قراره امروز بریم بهشم اتفاق دیشب گفتم اونم عین خیالش نیست ولی من اذیت شدم سر این موضوع چون من خیلی وابسته ترم بهشون

درکت میکنم میفهمم چی میگی💔بیا بغلم🫂

امروز چقد مخاطب هم بودیم اتفاقی😄

🫂🥲

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

وآقا نمی دونم کی میخوان فرهنگ اینو یاد بگیرن که وقتی یکی میاد خونتون مجبور نیستید اینکارو کنید

شاید یک شب انجام ندن میمیرن خب لا مصبا فردا شب شب های بعدی😂😂😂البته دور از پدر مادر شما

دیگه خیلی زیاد روی میکنی پس تو مشکلت این شوهرت نمیتون که انقدر اعصبی وگرنه میتونستی با هنسویری گذاشت ...

آخه من پنج  ماهه ازدواج کردم. مامانم اصن به خودش نمیگیره ولی فک کنم حق با شماست یذره تو رفتارم زیاده روی داشتم ولی اصن توقع نداشتم اصن همچین تصوری نداشتم ازشون😕

ااا تو کدومی؟؟همون که گواهینامه نداشتی؟؟🤔

اررره 

چطور یادت نبود🥹من درجا شناختمت 

برو نبینمت🥹

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اررره چطور یادت نبود🥹من درجا شناختمت برو نبینمت🥹

پروفت ولی یه چشم بودااا

قهر نکن عشخم😙😙