2777
2789
عنوان

حالم بد شد دیشب صدا اومد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 9333 بازدید | 143 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شماها ناراحت میشین من باشم پاره میشم از خنده اخه فک کن 😄😄

فرداشم اتفاقا بروی ماملنم میاوردم میگفتم خوشگله رنگ و روت واشده نذاشتی ما بخوابیم ولی خودت سبک شدی بعدم میخندیدم

اونام دفعه بعد خودشونو جم میکنن 

چرا بحران درست میکنی خواهرم

منم خیلی کنجکاوم !!چه صدایی آخه فقط یه صدا میمونه که مال خانوم باشه ،،،،که فکر نمیکنم کسی اینکارو کن ...

مجردی؟صدا داره اگه رابطه شدت داشته باشه 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

عزیزم تو ی تاپیکات گفتی ۲۲ ک !بعد چ ۱۹ چ ۲۲ باشی متاهلی پس این اداها چیه ؟درسته هرکسی باید ی مسائلی ...

کاربری  دست دو نفره من خودم تعلیق شدم الان رو اکانت خواهرمم  میدونم ولی از مامان بابام توقعم نمیشد من یه دیدگاه دیگه ای داشتم دلم نمیخواست این صداهارو ازشون بشنوم😕

دوستان واقعا حرفشون بجاست. تو روحیه آدم تاثیر منفی می زاره ای کاش پدرها و مادرها بیشتر حریم خصوصی‌شون رو عمومی نکن .بچه هایی که بلوغ زود رس دارن یکی از عواملشون نحوه برخورد بزرگترها در جمع فرزندان هستن من خودم دو بچه دارم اما خیلی رعایت میکنم 

مگه چقدر گوشات تیز بود صدای اون قسمت شنیدی مگه اتاقا سوا نیس حالا من فکر کردم صدای مادرت شنیدی 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊