2777
2789

بچه ها یه سوال ممنون میشم راهنماییم کنید.
خواهر من داره ازدوج میکنه ولی نمی دونه حق طلاق بگیره یا مهریه. شوهرش یکبار جدا شده و یکم میترسه الان از این داستان
البته اگر وکیلی هم میشناسید که می تونه کمک کنه معرفی کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هم مهریه بگیره هم حق طلاق حق طلاقم وکالتی بگیره چون اگه فقط تو سند ازدواج قید شه زیاد اعتبار نداره

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

به نظر من با یک وکیل خوب و حرفه ای مشورت کن. ببین میتونی دوره مهریه مرتضی حلیمی هم ببینی همه اینارو توضیح داده. البته مشاوره آنلاین هم دارند میتونی از وکیل بپرسی مطمعن شی

مهریه رو کم کنه اما حق طلاق و حق حضانت فرزند، حق خروج از کشور حق کار و تحصیل رو بگیره!

استارتردرصورت گرفتن همه ی این حق ها که ایشون نوشتن میتونه مهریه اشو بکنه ۱۴سکه درغیراینصورت اصلا بگو مهریه سنگین بگیره 

سلام هر کدوم برای خواهرت الویت هست انجام بده ولی اینکه گفتن هر دو به نظرم اگه هر دو رو قبول کرد به عقلش شک کنین خواهرت خودش دورش رو خط بکشه کسی که یبار طلاق گرفته مهریه داده اصولا ترسو میشه اونیکه هر دو رو قبول کنه احمقی چیزیه مخصوصا اگه طرف مقابلش مقصر طلاق باشه در طلاق اولش 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪