2777
2789
عنوان

توروخدا کیا تجربه منگی سر و سردرد طولانی مدت داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 106 پست
من به همه چی اعتقاد دارم تا الآنم بخاطر نماز وذکرهام دوام آوردم...نمی‌دونم چیکار کنم بخدا

ببخشید قصد جسارت نداشتم. منظورم این بود دوست داشتی توام امتحان کن. من چون خودم کلافه بودم میفهمم چی میگی.خیلی بد بود خیلی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ناراحت نشدم میدونم چی میگی...علایمتون چی بود توروخدا؟

هر روز سردرد داشتم. چی میشد یروز نداشتم. خیلی وقتا از خواب با سردرد پامیشدم.  هردفه ام یجاش درد میکرد. دیگه دکتر گفت نشخوار فکری داری و از اعصابه. میگرنه ولی حملات تعداد دفعاتش زیاده. پرانول داد زیاد نخوردم ولی حس میکنم برای نشخوار فکری خوب بود‌. ریزاتریپتانم مسکن میگرنه خوب بود

هر روز سردرد داشتم. چی میشد یروز نداشتم. خیلی وقتا از خواب با سردرد پامیشدم. هردفه ام یجاش درد میکر ...

چند مدت طول کشید خوب شدی توروخدا؟منم دکتر میگه مال فکروخیال واسترسه

من نمیدونم چرا از استرسه کم خونیه چیه 

ولی مثلا هر از گاهی سردرد میگیرم جدیدا مثلا سمت شقیقه و اینا هست 

ولی زمستون امسال میرسیدم خونه از سردرد. تا شب میمردم حتی بالا میاوردم 

کسی بوده اینطور باشه؟

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
گفتم که. نذر امام رضا کردم ازون روز اوکی هستم الهی شکر

عزیزم ببخشید میپرسم 

سردرداتون چطور بود؟یعنی کدوم نواحی بود بیشتر؟

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
من ۳سال تقریبا داشتم یه گیجی و منگی و عدم تعادل نمیدونم برا گوشم بود یا افسردگیم یهو از بین رفت ولی ...

توروخدا جواب بدید منم دقیقا اینجورم گیجی منگی عدم تعادل ..توروخدا چطوری خوب شدید؟؟سردرد هم داشتی؟

توروخدا جواب بدید منم دقیقا اینجورم گیجی منگی عدم تعادل ..توروخدا چطوری خوب شدید؟؟سردرد هم داشتی؟

سر درد که من کلا میگرن دارم 

من یه قرص ایرانی برا تنظیم هورمونام  خوردم از فرداش  مشکلاتم شروع شد 

من وسواس گرفته بودم که نکنه ام اس دارم

کلا وسواس بیماری داشتم دست و پام بی حس میشد تاری دید داشتم دیگه حوصله با کسی حرف بزنم نداشتم 

افسردگی شدید گرفته بودم از اون موقع گیجی و منگیم شروع شد 

دیگه چکاب ایناها دادم مشکلی نبود 

چند سال طول کشید با تصادف دخترم انگار ذهنم منحرف شد به طور معجزه بهتر شدم 

البته دلیل زیاد داره من افت شدید قندو فشارم داشتم شاید یکی از دلایلش این بود 

ولی دکتر میگفت به خاطر افسردگیه

تمرکز نداشتم اصلا چشمم انگار فقط تا یک متریو میدید

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔