2777
2789
عنوان

داستان بارداری خداخواسته من

278 بازدید | 30 پست

سلام من هنوز تو شوکم و هضم نکردم که باردار شدم

ماجرا از این قراره که شش ساله ازدواج کردم و تو این شش سال همیشه جلوگیری میکردم اینبار نزدیک پریودیم بود ب نظر خودم و گفتم احتمال بارداری خیلی کمه و امکان ندارع باردار بشم اما یک هفته از موعدم گذشتو خبری از پریودی نبود کم کم شک کردم بازم میگفتم امکان ندارع حتما بخاطر تغییراته فصله اما باز وقتی دیدم تهوع و سرگیجه دارم باز شکم بیشتر شد تا تست دادمو مثبت شد😅

منو شوهرم تو شوکیم اصلا انتظارشو نداشتیم بگین که شما هم مثل من هستین یا بودین در اوایل بارداری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ، من میترسیدم اصلا خوشحالی نکردم 🥹🫠 همشم استرس بیخود داشتم

من و شوهرم هم شوکه ایم هم ترس داریم من قصد بارداری داشتم ولی سال اینده اما اینجوری یهویی ترسناکه

دختر منم خداخواستس.فقط یکبار فقط یکبار خونه کاندوم نداشتیم طبیعی پیشگیری کردیم😂امسال میره هشتم.چشم ...

دقیقا مثل من بوده شرایطتتون بعدش چکار کردین ؟تونستین کنار بیاین

من و شوهرم هم شوکه ایم هم ترس داریم من قصد بارداری داشتم ولی سال اینده اما اینجوری یهویی ترسناکه

اصلا نگران نباش خدا هدیه ی زندگیتو زودتر فرستاده شکرگذار باش

من این اشتباهاتو کردم تو نکن

از دوران بارداری لذت ببر با نی نی صحبت کن موسیقی ملایم گوش بده مواظبت کن از سلامتی خودتو نی نی

من فقط استرس کشیدم بچه ام دنیا اومد رفلاکس شدید داشت یه دکتری گفت بخاطر استرس و تغذیه ی بارداریته (تغذیه ام‌خوب بود اما به موقع نبود)

جلوگیری من با کاندوم بود اینبار استفاده نکردیم چون فکر میکردم نزدیک پریودیع و تخمکی ندارم که باردار ...

اها منم پسرم رو همینطوری باردار شدم فکر نمیکردم با ی بار هم .... 😐 اما شدم 😂🤦‍♀️

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
دختر منم خداخواستس.فقط یکبار فقط یکبار خونه کاندوم نداشتیم طبیعی پیشگیری کردیم😂امسال میره هشتم.چشم ...

وای ببخشید با جلوگیری باردار شدین ؟!

دارید منو میترسونید 😂🤦‍♀️

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️