2777
2789

آموزش ، طراحی ، ساخت مجسمه های سیمی مفتولی و مسی

استاد امیر قربعلی

آدرس اینستاگرام

amirart1401@ 

آدرس گالری ما

تو عکسها موجود میباشد

شماره تماس

۰۹۳۸۲۵۰۱۸۰۸

لطفا لایک کنید و بازنشر کنید تا دیده بشه

آموزش تخصصی مجسمه سازی زیر نظر استاد امیر قربعلی  ۰۹۳۸۲۵۰۱۸۰۸  کاملا تضمینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با سیم ظرف شویی درست میکنید؟

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
2805

من اصلا دکوری دوست ندارم مخصوصا اینا 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
با سیم ظرف شویی درست میکنید؟

باسیم مفتولی

زنگ نمیزنه

تغییر رنگ نمیده

محکم و ماندگاری ابدی

آموزش هم خدمتتون میدیم

من اصلا دکوری دوست ندارم مخصوصا اینا

خیلی کار خاص و جدیدیه تو دنیا 

جاشمعی

جاقلمی

با لامپ

حتی مجسمه خودتون رو میسازه فکرش رو بکن

من خوشم نمیاد 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
کار دسته و ایده ی قشنگیه منتها طرحهاش رو دوست ندارم.اگر طرح باب سلیقم باشه حتما میگیرم.

خوب طرح خاص خودتون رو بدید برات میسازیم

چه طرحی مد نظرتون هست بگید برات میسازیم خوشتون اومد خرید کنید

باسیم مفتولیزنگ نمیزنهتغییر رنگ نمیدهمحکم و ماندگاری ابدیآموزش هم خدمتتون میدیم

یعنی با همون‌پول فروخت آموزش هم میدین؟

من یه انتقادی کنم بنظرم یک طرح های جذاب تری بزنید بعد رنگ کنید اینطور چون دلگیره کسی نمیخره

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
خوب طرح خاص خودتون رو بدید برات میسازیمچه طرحی مد نظرتون هست بگید برات میسازیم خوشتون اومد خرید کنید

طرح قیافه میتونید بزنید؟

دومی خیلی قشنگه

داخل گوگل بزنید امیر قربعلی 

همه کاراش میاد نگاه کنید دوست عزیز

آموزش هم میدن

خسته نباشید کار دست و هنرمندی شما قابل تحسین هست 

اما فکر نمیکنم این کارها فروش خوبی  داشته باشند

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
2810