2777
2789
عنوان

نظر بدید این دکوری ها چطورن خواهشا نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 66 پست
خوب طرح خاص خودتون رو بدید برات میسازیمچه طرحی مد نظرتون هست بگید برات میسازیم خوشتون اومد خرید کنید

اگر بخوایم میتونین روی یه وسیله ای طرح بزنین؟

مثلا یه یادگاری از یه عزیز رو بهتون بدیم شما با استفاده از سیم و اون وسیله ی یادگاری ، یه طرح بزنین؟

طرح قیافه میتونید بزنید؟

دو بعدی یا سه بعدی

دوبعدی میزنیم که بتونید روی قاب وصلش کنید و رو دیوار نصبش کنید

تو ایتا واتساپ تلگرام بله ایتا میتونید پیام بدید

آموزش تخصصی مجسمه سازی زیر نظر استاد امیر قربعلی  ۰۹۳۸۲۵۰۱۸۰۸  کاملا تضمینی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو بعدی یا سه بعدیدوبعدی میزنیم که بتونید روی قاب وصلش کنید و رو دیوار نصبش کنیدتو ایتا واتساپ تلگرا ...

نمونه عکس می‌فرستید ببینم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اگر بخوایم میتونین روی یه وسیله ای طرح بزنین؟مثلا یه یادگاری از یه عزیز رو بهتون بدیم شما با استفاده ...

بله 

هرچی تو ذهنت باشه برات میسازیم

شما یک وسییله میدید من با اون یک طرح خاص در میارم و براتون میسازم

قدم به قدم باهم پیش میریم تا مد نظرتون باشه مجسمه و طرح خاص دربیاد

2805
خیلی کار خاص و جدیدیه تو دنیا جاشمعیجاقلمیبا لامپحتی مجسمه خودتون رو میسازه فکرش رو بکن

امیدوارم کسب و کارتون پر رونق باشه 

فقط من سبک مینیمال رو میپسندم و یکم تو ایده less is more  دارم زیاده روی میکنم هرچیزی کاربرد مشخصی نداشته باشه از نظرم اضافه اس و نمیتونم ببینم مثلا رو اپن یه شی گذاشته که فقط باید نگاهش کرد ! 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
نمونه عکس می‌فرستید ببینم

تو سایت برید بالای سیصد نوع دکوریه

https://basalam.com/amirart

آدرس اینستاگرام

amirart1401@ 

آدرس گالری ما 

https://amirart.blog.ir

بله هرچی تو ذهنت باشه برات میسازیمشما یک وسییله میدید من با اون یک طرح خاص در میارم و براتون میسازمق ...

خیلی عالیه.من مدتها تو فکر بودم با اون وسیله یه کاری کنم که ندام جلو چشمم باشه.حتما مزاحمتون میشم.

امیدوارم کسب و کارتون پر رونق باشه فقط من سبک مینیمال رو میپسندم و یکم تو ایده less is more دارم زی ...

خوب مینیمال برات میسازم

اتفاقا یکسری طرح تو سایت دارم

شما عکس طرحتون رو بدید باقیش با ما

خیلی عالیه.من مدتها تو فکر بودم با اون وسیله یه کاری کنم که ندام جلو چشمم باشه.حتما مزاحمتون میشم.

در خدمتتون هستم

آدرس سایت ما

https://amirart.blog.ir

آدرس اینستاگرام

amirart1401@

شماره تماس

۰۹۳۸۲۵۰۱۸۰۸

خسته نباشید کار دست و هنرمندی شما قابل تحسین هست اما فکر نمیکنم این کارها فروش خوبی داشته باشند

بشدت عالیه فروشش سراسر کشور ارسال داریم

یعنی با همون‌پول فروخت آموزش هم میدین؟من یه انتقادی کنم بنظرم یک طرح های جذاب تری بزنید بعد رنگ کنید ...

اموزش قیمتش فرق میکنه

فروش فرق میکنه

بله کارای رنگ شده هم دداریم

چون افراد به سلیقه خودشون خرید میکنن خیلی ها بی رنگ میخوان

تو سایت برید بالای سیصد نوع دکوریهhttps://basalam.com/amirartآدرس اینستاگرام amirart1401@ آدرس گالری ...

خیلی قیمت های خنده داری داره خدایی اون گیتاره چرا باید ۲ میلیون باشه؟ میدونم زحمت‌میشکن ولی هیچکی ۲ میلیون پول اون نمیده 

حالا این که خوبه به آقا امیر بگین انصافتو شکر یه دو تا سیم چسبوندی به ویکتور دو بعدی بعد ۷۵۰ تومن؟🤣🤣شوخیهههه؟ باز اینم هیچی موتور سیکلت شارژی از این ارزون تره ۱۲ میلیون موتورسیلت سیم مفتولی؟؟؟؟🤯🤣

خدایی سنگ تموم گذاشتن 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
خیلی قیمت های خنده داری داره خدایی اون گیتاره چرا باید ۲ میلیون باشه؟ میدونم زحمت‌میشکن ولی هیچکی ۲ ...

گیتار ۵۰۰ تومنه کدوم دو میلیونه

من نمیخوام باهاتون بحث کنم ولی کار دست رو نمیتونی با کار پلاستیکی مقایسه کنید

همون موتور دوماه روش کار شده که حتی سیم ترمزش رو با دست دست کرده 

حرف شما مثل اینکه بگی پیراهن میخرم از کارخانه ۷۰ هزار تومن 

چرا بافتنی با ابریشم رو بخرم ۷ میلیون تومن

بالاخره زمان برده 

چرا قالی ماشینی سه میلیون تومنه

قالی دستبافت سی میلیون میشه دلیلش رو بگید

خیلی قیمت های خنده داری داره خدایی اون گیتاره چرا باید ۲ میلیون باشه؟ میدونم زحمت‌میشکن ولی هیچکی ۲ ...

چرا قیمت پنجاه هزار تومنی

قیمت صد هزار تومنی

قیمت ۱۵۰ تومنی رو مثال نمیزنی 

منطقی نگاه کنید

بازم نظر شما محترمه

گیتار ۵۰۰ تومنه کدوم دو میلیونهمن نمیخوام باهاتون بحث کنم ولی کار دست رو نمیتونی با کار پلاستیکی مقا ...

اشتباه دیدم اون مورد  بقیه که درست بود منم علاقه به بحث ندارم

خب اون قالیه اولا خیلی ارزشمنده دومن مورد احتیاج همست ولی دکوری مثله سایه زدن توی آرایش می مونه واجب نیست باشه هم باید خیللی قشنگش باشه 

متاسفانه طرح های شما سلیقه من نیست بعد گفتم طرح قیافه میخوام یعنی قیافه یه آدم واقعی رو واضحن درست کرده باشین پیدا نکردم اگه یه همچین چیزی باشه خوشم‌میاد 

2810