2777
2789
عنوان

اگه کمک ندارین بچه دار شدن اشتباه محض

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 26 پست
خدا خودش بهتون کمک کنه واقعا بچه داری بنظر من جهاد هست منم یه پسر ۹ ساله دارم سر پسرم هم تنها بودم،و ...

الهی عزیزم پس ۳تا داری😍خدا حفظشون کنه برات. شوهرت کمک نمیده؟

ایشالا همه این سختیا تموم میشه دیگه از ۱سالگی به بعد تقریبا راحت تر میشی 

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم پس ۳تا داری😍خدا حفظشون کنه برات. شوهرت کمک نمیده؟ایشالا همه این سختیا تموم میشه دیگه از ...

ممنون گلم،بله ۳تا دارم

چرا وقت هایی که خونه باشه یا حوصله داشته باشه یکم کمک میکنه

چقدر خوبه فاصله سنی بچه هاتون

دخترم کاملا ناخواسته بود😁😁😁ولی بازم خداروشکر. الان تقریبا باهم بازی میکنن و مشغول میشن. خیلیم همدیگرو دوس دارن😍اما بازم خیلی سخته دوتاشون فوق العاده شیطونن. دخترمم که تازه راه افتاده همش دنبالشم😁

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
واقعا فقط خدا باید کمک کنهاز شوهر که نمیشه توقع کمک داشت ،اونها بیرون کار میکنن دیگه اعصاب و کشش ندا ...

منم دوقلو دارم

البته اگر شبها بخوابن تا بریم توی رختخواب

من شباهم درگیرم

کمک هم ندارم

ب

ممنون گلم،بله ۳تا دارمچرا وقت هایی که خونه باشه یا حوصله داشته باشه یکم کمک میکنه

به کارای خونه میتونی رسیدگی کنی؟ غذا پختن و اینا؟

من همه چیزم درهمه ساعت۲ظهر تازه شروع میکنم ناهار پختن وسطش پنچاه بار گاز خاموش میکنم باز روشن میکنم چون همش دنبال بچه هام. خونه بازار شام میشه که راه نیس رد بشی🤦‍♀️🤦‍♀️انقد ریخت و پاش میکنن دوتاشون. اصلا یه وضع عجیبیه😂خودمم نمیدونم چطور دارم دوام میارم😁

به کارای خونه میتونی رسیدگی کنی؟ غذا پختن و اینا؟من همه چیزم درهمه ساعت۲ظهر تازه شروع میکنم ناهار پخ ...

اصلا نگم توی چه اوضاعی دارم جمع و جور میکنم و غذا میزارم 

همیشه مرتب نگه میدارم خونه رو غذا رو میزارم،یه وقتا میبینی ساعت ۴بعدظهر نه صبحونه خوردم نه ناهار 

به کارای خونه میتونی رسیدگی کنی؟ غذا پختن و اینا؟من همه چیزم درهمه ساعت۲ظهر تازه شروع میکنم ناهار پخ ...

خدا حفظ کنه بچه هات و فقط مامان های بچه کوچیک دارن مخصوصا دوقلو درک میکنن آدم چی میگه

منم دوقلو دارمالبته اگر شبها بخوابن تا بریم توی رختخوابمن شباهم درگیرمکمک هم ندارمب

الهی جانم،خدا حفظشون کنه 

خدا قوت بده بهتون خیلی سخته دست تنها دارم میکشم میدونم 

یکی از قل های من هم خیلی خوابش کمه،دیگه به دکترشون گفتم شربت baby sleep همون شربت خواب کودک نوشته براش