2777
2789
عنوان

از دست نوزادم هرشب گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 37 پست

مطمئن باش رفلاکس پنهان داره ببرش دکتر خوب بشه دوتایی کنارهم مفصل میخوابید

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیوخوابی بدترمیره رواعصاب حتما درطول روز اون که خوابید توهم بخواب تاحداقل این مورد حل بشه کارای خونتم یه مدت ازرو بکن کم کم تنطیم میشه خودتم تلاش کن تنطیم کنی  خوابشو

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

خدا حفظ ش کنه من خیلی کم تجربه بودم و بعدا فهمیدم علت نخوابیدن نوزادان سنگین شدن معده که زیاد شیرخشک میدادم و خاموشنکردن لامپ به ترس از غلتیدن نوزاد بوده واینکه باید جاشون دماش ملایم باشه و پشت و دست وپاشون خیلی آروم ماساژ بدی 

الان ماشالله آقا شده میره کلاس دوم براش خاطرات نوزادیشو تعریف می کنم می‌خنده😂 این روزا می‌گذره بعدا خاطره میشه خودتم کیف میکنی با یادآوریش

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

بدنش نسوخته گردن زیر بغل ها و ناحیه تناسلی من پسرم وقتی می‌سوخت خیلی گریه میکرد الان ک هوا گرم زود زود حمامش کن من خودم گاهی دخترم میبرم حموم با آب خالی ک طولانی نشه سرما بخوره

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
تنهام

بگردمت

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
یه ماه

تا چهل روز اینجوره من تخت گهواره ای خریدم برا دخترم زیاد تکون نمیخوره بعد اصلا باهاش نمیخایید یبار رفتم خونه خالم گذاشتمش تو گهواره قدیمی پسرخاله خیلی خوشش اومد و باهاش خوابید خالم دادش بهم الان فقط تو گهواره قدیمی میخابه ک خیلی تکون میخوره خیلی راحت شدم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
یه ماه

اینکه طبیعیه حتا تا سه ماه هم عادیه چون بچه ها اکثرا مشکل کولیک دارن بچه خواهرشوهر م انقد کریه میکرد که میلرزید قرمز میشد بعد دو سه ماه خوب میشه کسی نداری کمکت کنه ؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم