2777
2789
عنوان

پسرم کلاااافه ام کرده

230 بازدید | 30 پست

هرشب ،حتی اگه ۳،۴ ساعت نخوابیده باشه،وقتی میخوابونم ده دقیقه بعد بیدار میشه و به هیچ وجه هم نمی‌نمیخوابه 

۴ ماهشه

چرا واقعا...

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا دختر منم همینطوریه کلا خواباش یه ربع و بیست دقیقس پدرم و در آورده نه روز می‌خوابه نه شب فک کنم طبیعی باشه چون پسرمم همینطوری بود 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

گلم من دوساله وضعم همینه دوتا بچه این شکلی 

الان ای پسر کوچیکم یا دلشه یا معدش هرچی دکتر دارو داد بیفایده خودم یکم نبات سفید داغ کردم با یکم بارهنگ یه ۵ مین جوشید یه ذره دادم خورد دوشب دادم اون دوشب راحت خوابید

گلم من دوساله وضعم همینه دوتا بچه این شکلی الان ای پسر کوچیکم یا دلشه یا معدش هرچی دکتر دارو داد بیف ...

واقعا؟

خدا خیرت بده امتحان میکنم

برا ۴ ماهه زود نیست؟

والا دختر منم همینطوریه کلا خواباش یه ربع و بیست دقیقس پدرم و در آورده نه روز می‌خوابه نه شب فک کنم ...

منم الان تو این وضعم ..شبا مثل ارواح هی بیدار میشم شیشه شیرخشک به دست تو خونه راه میرم 

منم الان تو این وضعم ..شبا مثل ارواح هی بیدار میشم شیشه شیرخشک به دست تو خونه راه میرم

عزیزم 

خیلی سخته 

مخصوصا که همه خوابن

واقعا؟خدا خیرت بده امتحان میکنمبرا ۴ ماهه زود نیست؟

من تنها راهی که از کولیک نجاتم داد همین گهواره ننو بود عالیه عالی ..خواهرم برای پسرش گرفت گفت خیلی خوبه داد ما ..منم از وقتی آوردم تاثیرش دیدم ...