2777
2789
عنوان

پسرم کلاااافه ام کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 30 پست
نفخ و بگیر ساعت خوابش و هم تنظیم کن تا چند روز شب ها ببر حموم خسته بشه راحت بخوابه

پسر من حموم میره اصلا نمیخوابه

تا دو سه ساعت هم فقط جیغ میزنه هر بار😶‍🌫️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
من تنها راهی که از کولیک نجاتم داد همین گهواره ننو بود عالیه عالی ..خواهرم برای پسرش گرفت گفت خیلی خ ...

گهواره داره ولی تو اونم آروم نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من سه تا بچه دارم این آخریش ...به تجربه میگم 

شیر کافی خوردن ..‌قطره بود اسمش یادم رفت برات میفرستم بعد بادگلوش میگیرم بعد با روغن یک کوچولو بدنش ماساژ میدم بعد قنداق و بعد میزارم تو نننو....من فقط مشکلم شیرخشکی بودن وسط شب هی شیر خشک بدی سخته

ببین من سه تا بچه دارم این آخریش ...به تجربه میگم شیر کافی خوردن ..‌قطره بود اسمش یادم رفت برات میفر ...

ممنون

ننو حالت آغوش مادر و یا همون مدل پتو هست که بچه رو توش می‌ذاری تابش میدی ..مدل اونه....تو تلویزیون ه ...

اره از همونا داره

اما راحت نیست توش انگار

واقعا؟خدا خیرت بده امتحان میکنمبرا ۴ ماهه زود نیست؟

بخدا من چشمام کلا اسیب دیده از بی خوابی مدام قرمزه اون دوشب یه خواب راحت داشتم 

والا تو گوگل که زدم ضرری نزده فقط زیاده روی نکن دوسه تا قاشق مرباخوری بده یه شب ببین چطوره

از کدوم گهواره ها ....فقط ننو خوبه ..بقیع فایده نداره

بچه های منم دارن ولی تاثیر انچنانی نداره پسر من که تو ۷ماهه روزبه روزم داره بدتر میشه

وقتی خوابه بیقراره به محض اینکه بیدار شه میخنده و بازی میکنه

بچه های منم دارن ولی تاثیر انچنانی نداره پسر من که تو ۷ماهه روزبه روزم داره بدتر میشهوقتی خوابه بیقر ...

شش ماه به بعد هم بی قراری ها و اذیتاشون یکجور دیگه ای بده ...بخاطر دندون هاشون شاید ....دوستان از ماساژ غافل نشین که خیلی جوابه

منم الان تو این وضعم ..شبا مثل ارواح هی بیدار میشم شیشه شیرخشک به دست تو خونه راه میرم

دقیقا من دیگه بعضی شبا بلند میشم گریه میکنم زیر چشام گود شده

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
گلم من دوساله وضعم همینه دوتا بچه این شکلی الان ای پسر کوچیکم یا دلشه یا معدش هرچی دکتر دارو داد بیف ...

کاش میشد به بچه یک ماهه هم داد 💔پدرم و درآورده دیگه 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
صدای سشوارو دانلود کن کم‌کن بزار کنارش ولی گوشیتو روی حالت پرواز بزار

آره شوهرم یه گوشی قدیمی داره روی اون ریختم براش براش میذارم تو گهواره تابش میدم می‌خوابه اصلا به یک ساعتم نمیرسه از خواب بلند میشه