2777
2789
یه دختر۷ساله دارم،دکتر گفت یکسال بعد چون سزارین شدم،بچه مشکلی نداشت احتمال انعقاد خون داد دکترم که ب ...

از کجا فهمیدی انعقاد داری

من کم‌خونی و تیروئید داشتم

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
شما چرا بچتون فوت شد

بگو بچه ها 

یه جفت دوقلو دختر و پسر همزمان تو28 هفته بدنیا اومدن 

دخترم 9 روز پیشم بود پسرم 18 روز 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کجا فهمیدی انعقاد داریمن کم‌خونی و تیروئید داشتم

منم کم کاری تیرویید دارم دکتر احتمال انعقاد داده فعلا آزمایش ندادم گفت۳ماه بعد بیا

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
بگو بچه ها یه جفت دوقلو دختر و پسر همزمان تو28 هفته بدنیا اومدن دخترم 9 روز پیشم بود پسرم 18 روز

اخ عزیزم 

میشه بگی چرا زود دنیا اومدن بعدش چیکار کردی ک باز سالم باردار شدی

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
منم کم کاری تیرویید دارم دکتر احتمال انعقاد داده فعلا آزمایش ندادم گفت۳ماه بعد بیا

شما چطوریدفهمیدین ک بچه مرده آب کیسه دورش کم شده بود یانه

شما چطوریدفهمیدین ک بچه مرده آب کیسه دورش کم شده بود یانه

تکون نخورد رفتم دکتر گفت که قلبش نمیزنه،نه آبش کم نشده بود

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
اخ عزیزم میشه بگی چرا زود دنیا اومدن بعدش چیکار کردی ک باز سالم باردار شدی

طول سرویکس کوتاه بود 

بارداری بعدی سرکلاژ و آنوکساپارین تا آخر بارداری استراحت مطلق بودم 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات