2777
2789
عنوان

سندرم داون و امینوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 199 پست
پس با خانم روانشناس صحبت میکنیم😇 کاملا باشما موافقم استرس بیخود برای فردا مانع کسب لذت امروزه از ...

متاسفانه مشکل جامعه ی ما منفی گرایی شدیدی هست که توجامعه حاکمه 

مردم به جای داشته ها نداشته هاشونو می بینند وافسردگی و....

اره میدونم این فرزند سومه 😭که خداخواسته بوده .... انشاءالله خودشم سالم نگهدارش باشه🥰

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا الان شک کردم. ولی یادمه زیاد طول نکشیده بود. از هفته کمتر بود انگار. البته اگه تهران باشید.

نه تهران نیستم 

جالبه از هرکس می پرسم چندروز طول کشید میگه دقیق یادم نیست احتمالا خیلی زیادنبوده !

توهمین نی نی سایت خوندم یک جواب بعد سه روز میدن جواب کلی راگفتند بعددوسه هفته 

مال من بدتر از شما بوده. کاش دم دستم بود آزمایش. حتما برو، ولی بدون به احتمال خیلی زیاد بچه‌ت سالمه.

ممنون که دلموگرم کردی خدا دلتو همیشه  وشاد زندگیتوگرم نگهداره

ازمایش پانزده هفته چیه؟ من دکتر مرکز ژنتیک بعد دیدن ازمایش وسونو و ازمایش خون وادرار قبلیم برام وقت ...

من ۱۲ هفته که آزمایش دادم گفت ریسک داره دکترم گفت بیخود سلفری یا امینو نده ۱۵ هفته آزمایش جدا داره دادم گفت خوبه

نه تهران نیستم جالبه از هرکس می پرسم چندروز طول کشید میگه دقیق یادم نیست احتمالا خیلی زیادنبوده !توه ...

دخترعمهٔ من شهرستان این آزمایش رو دادن و چند هفته طول کشید. دقیقا دخترداییم هم. جواب هر دو هم شکر خدا منفی بود.

من تهران آزمایش دادم و زود جوابش اومد‌.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
دخترعمهٔ من شهرستان این آزمایش رو دادن و چند هفته طول کشید. دقیقا دخترداییم هم. جواب هر دو هم شکر خد ...

من مشهدم 

اگر جواب بخواد بره تهران بیاد مطمئنا روندش طولانی تره

شکر خدا انشاءالله بچه هاهمه درسلامت کامل باشند

من ۱۲ هفته که آزمایش دادم گفت ریسک داره دکترم گفت بیخود سلفری یا امینو نده ۱۵ هفته آزمایش جدا داره د ...

خوب باید ازمایششو بدونم که انجام بدهم 

سل فری یک ازمایش خون هست 

اما امینو احتمال خیلی خیلی کم سقط رابه همراه داره