2777
2789
عنوان

مامان های زایمان در بهمن امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بارداری و زایمان

اینکه یکی از گوشت و خون خودت رو ۹ ماه ب شکم بکشی .‌بعد ۹ ماه انتظار کشیدن ب دنیا بیاد و بغلش کنی . بشه همه چیزت واقعا حس قشنگیه 

بازم هرکس ی جور فکر میکنه

درد دارهههه

وقتی تصمیم میگیری ب یه چیزی برسی ب یه هدف ب یه ارزو

میدونی ممکنه خیلی چیزا اذیتت کنه . اونی ک‌دماغ عمل میکنه میدونه چقد ممکنه درد بکشه . ممکنه اذیت شه ورم کنه  . ولی میدونه اخرش ی بینی خوشگل داره . حالا این ک بچه خودته . واس داشتنش هر دردی رو ب جون میخری

من از بچه دار شدن میترسممم

نترس توروخدا  منم ترسیدم سنم شد ۳۴،الانم هرچی میارم سقط میشه البته ناامید نیستم، ولی نگه ندار برا ده سال بعد، بخدا حیفه، من هرچی میگفتن گوش نمیکردم

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
عزیزم ۱۵ سالمه 😂😂

واااا😒😂خب پس اویزه گوشت کن نگه نداری برا بعد ۲۵،انشالاه خوشبخت شی و موفق

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
واااا😒😂خب پس اویزه گوشت کن نگه نداری برا بعد ۲۵،انشالاه خوشبخت شی و موفق

قبل ۳۰ بچه دار نمیشم خیالت راحت 

اما خب واقعا فاز یکسری از خانم ها رو درک نمی کنم که ۴ تا ۴ تا بچه میارن 

قبل ۳۰ بچه دار نمیشم خیالت راحت اما خب واقعا فاز یکسری از خانم ها رو درک نمی کنم که ۴ تا ۴ تا بچه می ...

الان زوده بخوام این چیزارو توضیح بدم بهت🤐چون قبول نمیکنی... بای