2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز آمدی به خودت گفتی زشت قبلا گفتم قشنگی

خدایی خوشگله

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

اسی دیدی تاپکتو چیکارکرددددمممم ،اخه گفتی تاپیکا چرتن منم گفتم بذار از چرتی دربیاد 😁😁😁

کاربری nrmم هستم...کاربریم معلق شده وگرنه کاربر جدید نیستم 😘خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم...حس هام درسته بیشتر مواقع ..خواستی کارت قهوه تک نیت انجام میدم...همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 🥰
اسی دیدی تاپکتو چیکارکرددددمممم ،اخه گفتی تاپیکا چرتن منم گفتم بذار از چرتی دربیاد 😁😁😁

یس

جلا دادی ب تاپیکم

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌
باز آمدی به خودت گفتی زشت قبلا گفتم قشنگی

فدات شم عزیزم لطف داری و خدایی من مگه چند بار عکس گذاشتم همه منو میشناسن باید از این به بعد عکس جدید بذارم هر دفعه عکس گذاشتم یکی منو شناخته استرس گرفتم

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

چه دافایی تو نینی سایتن😍😂

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
2810