2777
2789
عزیزم اسم مد نظرت و بگو ک هم تراز اون بگیم

تازه فهمیدیم بچه ها پسرن اسمی مدنظر نداریم ولی همسرم خیلی از کیان خوشش میاد حالا نمیدونم کیان با چی ست کنیم قشنگ ترشع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم هیچ وقت اسم اماما یا پیامبرا قدیمی نمیشه الان نصف کل دنیا اسمشون محمد یا علی یا فاطمه 😐

اسم بروز یعنی جدیده نه اسمی که مال هزار سال پیشه و مذهبیه 

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

تازه فهمیدیم بچه ها پسرن اسمی مدنظر نداریم ولی همسرم خیلی از کیان خوشش میاد حالا نمیدونم کیان با چی ...

کیان و کارن

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

2805
اسم بروز یعنی جدیده نه اسمی که مال هزار سال پیشه و مذهبیه

هر کی ی سلیقه ای داره شما دوس نداری ریپ نزن لطفا 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

ممنونم از همتون که واقعا وقت گذاشتید و جواب دادید اسمای قشنگی گفتید...کارن هم قشنگه هم به کیان میاد

باز اگه کسی اسم دوقلو میدونه لطفا برام بنویسه ممنونم❤

میبخشید چه داروهای برای بارداری خوردین

دو دوره مترونیدازول خوردم البته دکتر گفت از قرص نبوده ژنتیکه بیشتر چون شوهرم دوقلوعه عمه ام دوقلو زاییده حالا نمیدونم واقعا ژنتیکه یا اون قرص

بسلامت بغلشون کنی عزیزم .واسه منم دعا کن

استرس نداشته باش انشالله اونیکه میخوای اتفاق میافته.. من یسال بود اقدام میکردم ولی باردارنشدم بعدش فروردین رفتم دکتر دوماه مترونیدازول خوردم الان ۴ماهه باردارم... از خدا میخوام دامن اونایی که انتظار بچه دارن رو سبز کنه