2777
2789
عنوان

حوصله بازی کردن با بچه امو ندارم

151 بازدید | 15 پست

بچه ام حدودا ۳ سال نیم است صبح که بیدار میشه تا پاسی از شب بازی میخواد .

بازی های نشستنی و توپ بازی و نقاشی و کتاب کار و اینا رو دوست دارم ولی از ماشین بازی متنفرررررم  همه اش هم گیر میده بیا ماشین بازی 😢

ولم کن بچه🤕

خدایا شکرت❤

بخاطرهمین میگن۲تای اول روپشت سرهم بیارید

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهد کودک؟ 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

من دخترم ۸ سالشه همش میگه بیا عروسک بازی منم حوصله ندارم جای همه عروسکها حرف میزنم با صداهای مختلف گلوم میگیره فقط من بازی میکنم خودش تماشاگره میگه تو بازی کن من بخندم حالم جا بیاد 

خوب اشتباه کردی بچه اوردی وقتی حوصله ی بازی کردن باهاش رو ندارین

اگه بهش توحه کافی نکنین ممکنه در بزرگسالی بخاطر 

مر دشن کمبود توجه دست به کار های بدی بزاره

رو تربیت بچه وقت بزارید

زندگی به سادگی قشنگه، بیاین زندیگ رو به سادگی قشنگ کنیم!🤍🕊
نه بابا بچه پشت سر هم داریم تو فامیل پدر در میارن خیلی سخته

ازبازی بابچه راحتتره

بچه های من۱۴ماه کمتراختلاف دارند

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
2810